19th Apr 2013
myimage.jpeg

Men in Glampreneur

Salam.. Dah lama tak mengupdate blog nih… Bukan apa tak sempat nak publish.. Hehe Tapi kali ni just nak share to all my blog readers pasal lelaki jugak boleh buat...

07th Apr 2013
myimage.jpeg

Emcee in action

Salam all, Hari ni just nak update pengalaman pertama jadi MC kat kelas biznes. Huhuhu takut ada, ketaq lutut ada.. Macam macam adaaaaaa Ajue dapat tahu kena jadi emcee pagi...

02nd Apr 2013
myimage.jpeg

Baby Hani Khalilah

Sementara nak tunggu next biznes appointment, jom baca entry baby Hani Khalilah jap. Ni kira first baby lah dalam group Galaxy Team Nih. Amy telah selamat melahirkan baby pertamanya sebelum...

01st Apr 2013
myimage.jpeg

Bisnes Trip Utara ~ Kedah, Perlis dan Penang

Wah dah lama tak update kan. So, sementara nak tunggu next task hari ni, Ajue nak update la blog ni kejap. Hehe Cuti sekolah dah bawak anak anak mandi kat...