20th Jan 2015
wpid-20150119_163344.jpg

Manila Day One

Assalam semuaa…ni nak citer pasal keje Ajue pulak. Company Ajue ni majority client dia kat APAC. So masa mula mula Ajue masuk boss dah bagi hint kena buat projek Manila....

14th Jan 2015
20150103_202616

Life is like roller coaster

Yes, roller coaster. Sebab dia ada naik dan ada turun. Tapi jarang jumpa roller coaster turun menjunam dah pecah. So begitu juga dengan kehidupan kita. Ada kalanya kita diuji dengan...

14th Jan 2015
20150112_073728

New Life, At the Beginning…

    Assalamualaikum my blog reader semua… Lama sungguh janji nak update tapi busy dengan keje jer lately. So ambil masa petang nak update jugak entry tertangguh ni. Sebagaimana yang...