Emcee in action

Salam all,

Hari ni just nak update pengalaman pertama jadi MC kat kelas biznes. Huhuhu takut ada, ketaq lutut ada.. Macam macam adaaaaaa

Ajue dapat tahu kena jadi emcee pagi tu. lepas buat top up sales kat HQ. Leader ajue text. Mula mula baca gabra semacam… Terus tak keruan haha

Tapi bila difikirkan, apa salahnya kan, bila lagi nak rasa pengalaman berucap kat depan. Dalam hati, janganlaa terkeluar loghat terengganu dah laaa haha

So, Ajue sampai awal untuk ambik tips dari CDM Hanis. Banyak jugak Hanis turunkan maklumlah first timer kan.

Alhamdullilah semua berjalan lancar dan Ajue rasa bangga dengan rakan kongsi yang sanggup datang dari jauh untuk beri sokongan pada Ajue. Thanks Farouk, Hanis Izzati dan Intan. Dan jugak yang dari KL iaitu Ummu dan Sofia.
Begitu jugak yang tak dapat datang dan bagi support thru sms dan whatapps. Thanks team!!! Really appreciate that.

Tersasul???? Hahhahaa yer, ada satu tu tersasul jugak perjakataan Ganu hahhaa

Lepas kelas, kami ramai ramai pergi buat O group pulak kat kopitiam situ. Bagi bakar lagi semangat nak pergi Shanghai. I knoe you can do guys!!! Lets rock Sanghai kay.

So, lets enjoy the pics yer.

See u next entry!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *