08th Apr 2012
wpid-20120408_074802.jpg

Jauh perjalanan banyak pengalaman luas pandangan

Alhamdulilah, hari ni nak balik rumah dah selepas berkongsi perniagaan dengan kawan sekolah rendah Ajue masa kat Terengganu dulu. Facebook telah mempertemukan kami semula dan kuasa internet juga lah membawakan...

07th Apr 2012
Asas diri dalam berniaga

Asas diri dalam berniaga

Dalam flight sempat lak tertido, pastu mimpi seolah olah berada dalam kelas la pulak . Maklumlah baru lepas belek nota yang pernah tulis masa tengah tunggu nak boarding tadi.. Hehe...

07th Apr 2012
20120407-080428.jpg

Alang alang menyeluk pekasam

Sobahan Khair… Cakap Arab la pulak pepagi nih….hehe maksudnya, Selamat Pagi. Orait, sementara menunggu nak boarding kejap lagi, nak update blog la sikit. Actually a bit down kejap sehari dua...

03rd Apr 2012
Azam, Kesungguhan serta kepimpinan Part III

Azam, Kesungguhan serta kepimpinan Part III

InsyaAllah entry kali ni part terakhir kut untuk citer pasal keazaman, kesungguhan serta kepimpinan nih. Dalam Part I dan Part II dah citer / flashback apa yang terjadi dalam hidup...

02nd Apr 2012
20120402-133608.jpg

Azam, Kesungguhan serta kepimpinan Part II

Ok, sementara menunggu kawan untuk lunch, update blog lah.. Untung dapat lucky draw ipad2 masa company hubby dinner hari tu. boleh gak la jadi peneman setia sekarang nih. Enrty lepas...

02nd Apr 2012
archery3

Azam , Kesungguhan serta Kepimpinan Part I

Assalamualaikum, Dah lama tak membebel kat blog Ajue nih, past entry cerita sikit pasal whats happening jer kan. So kali ni rasanya nak flashback kembali apa impian serta matlamat yang...

01st Apr 2012
SONY DSC

Vietnam Trip Day Four

Orait, sambung terus lah update blog malam nih. Alang-alang dah melekat kat depan Netbook ni kan. Day four merupakan hari terakhir kami di Vietnam. Pagi tu sebelom check out, lepas...

01st Apr 2012
20120320_221700

Vietnam Trip Gala Dinner

OK, Alhamdullilah dapat jugak Ajue update entry Gala Dinner Hai-O kat Vietnam kali ni. Sebagaimana semua yang follow blog usahawan premium beautiful, kami group Green Leaders Group telah sepakat nak...