23rd Oct 2012
myimage.jpeg

My Dream, My Wishlist, Next!

Last few days ada beberapa kejadian pelik, gembira , mengejut, happy moment dan sedih berlaku. Tapi, Alhamdullilah semua berjaya di atasi dengan rasa tenang dan yakin dengan semua ketentuan Tuhan....

18th Oct 2012
20121018-193108.jpg

Biozone Food Purifier Galaxy Agent

Semakin ramai yang telah mengetahui tentang kesedaran pemakanan harian kita. Pon begitu masih ramai yang tertanya tanya macamana untuk mencegah sebelum menjadi parah, means jadi darah daging kita la tu...

14th Oct 2012
myimage.jpeg

Restoren Hai Tien

Sajer Ajue check in hotel kat area sini. Sebab nak pergi makan seafood kat restoren hai thien nih. Dulu masa belajar kat UUM rasanya tiap tiap bulan Ajue datang sini...

14th Oct 2012
myimage.jpeg

Solution Provider

Apa tu Solution Provider. Kalau masa kerja IT dulu selalu dengar terms ni. Means kami as vendor sentiasa menyediakan penyelesaian kepada clients untuk memenuhi kehendak bisness mereka menggunakan teknologi IT....

10th Oct 2012
myimage.jpeg

Kenapa saya memilih GLG

Hi all, Ada banyak group dalam stokis B32. dan stokis2 lain seluruh malaysia. Tapi , Kenapa saya memilih GLG atau Green Leaders Group under B32. Sebab utamanya ialah, Tuhan dan...

04th Oct 2012
ummu_pgh

AjueRashid Enterprise Voucher

Dah menjadi kebiasaan, Ajue akan menghadiahkan FREE voucher stay untuk Team Beautiful Galaxy yang membawa masuk rakan kongsi paling banyak dalam sesuatu bulan. Dan……. kali ini, AjueRashid Enterprise dengan bangganya...

02nd Oct 2012
myimage.jpeg

Beautiful Galaxy Team

Maybe ramai yang tak tahu naper group ni nama Galaxy. Hehe sebabnyer majoriti bisnes partner Ajue pakai Samsung Galaxy.. 🙂 Tak kira la Note ker, Tab ker, tapi kebetulan sesangat...

02nd Oct 2012
myimage.jpeg

We love to travel….

Alhamdullilah lagi satu bisness trip Ajue dah qualified. Dalam Hai O ada 3 kali FREE trip setahun. Ajue join premium beautiful bisness ni of last year dan ketiga tiga trip...