31st Mar 2017
20160922_163320

Disneyland Paris Marathon – Racekit Collection

Salam all, Hari ni nak citer kejadian semasa mengambil racekit, bib dan running tshirt. Pagi tu Ajue dan Ecah sempat turun bandar Paris kejap, ada hal yang tak dapat dielakkan....

23rd Mar 2017
20160920_105515

Disneyland Paris Marathon – Before the race

Salam all, Ada orang tanya, macamaner nak register event ni. Well, yang Ajue buat ialah, first register atau subscribe for updates masa mula mula iklan tu keluar. Then from time...

14th Mar 2017
20160919_222804

DisneyLand Paris Half Marathon – Departure via Doha

What? Disneyland? Half Marathon? Apakah? yesza yesza !! Well, alang alang menyeluk pekasam biar sampai ke pangkal lengan. gethu! Actually Ajue dah register for HM beberapa event tapi tak lari...

13th Mar 2017
20160814_075751

Kuching Marathon 2016

Marathon lagi punya cerita..   well, sejak setahun yang lalu, Ajue saja2 run. Tak sangka ni kali ke dua Ajue lari Kuching Marathon. Kalau last year 2015 Ajue sekeluarga pergi,...

13th Mar 2017
20160807_091711

KL Marathon

Tahun ni dah kali ke dua register untuk Standard Chartered KL Marathon. Last year cancel sebab jerebu teruk kat KL dan sekitarya. Tahun ni kami berpeluang untuk run. Ibu jer...

12th Mar 2017
20151231_092011

Umrah Keluarga – Mekah all

Salam my blog readers,   This entry cerita pasal semua aktiviti kat Mekah sehinggalah pulang ke Malaysia. Dah tak ingat sangat sebenarnya, tapi nak kongsi gambar kenangan supaya bila anak...