My latest collections

Hobi Ajue ni memang lain sikit. Dari dulu lagi suka kumpul/simpan benda yang jarang orang buat.

Kali ni nak citer pasal koleksi terbaru Photobook Ajue. Dan jugak jam tangan Ajue . hehe

Dari tahun 2010 lagi Ajue dah start buat Photobook. Masa tu belum ada online lagi. So, kena gi kedai dan upah orang. Photobook pertama ialah Percutian Doha-London-Paris. Mahal la jugak kos untuk 1 Photobook. Dekat RM400 la jugak. Tapi puashati la, sebab kualiti kertas dan gambar dia memnag terbaik.

Lepas tu Ajue start buat online. Design sendiri. Guna yang size paling kecik jer. Sebelum pandai guna yang medium Potrait size.

Lepas tahu cara guna, Ajue stick dengan design ni jer. Senang nak simpan dan susun dalam rak buku. So, latest koleksi Ajue Register Ecah dekat Ewha, Register Adlan dekat Nebraska dan Diving Trip kat Pulau Tioman. Pastu tambah calendar 2021 jugak. Puashati!!

Then, hobi kumpul kain buruk kayangan 🙂 haha. Mula mula try sabun periuk. Lepas tu tambah kitchen towel, latest order scrub pulak. OKla, not bad Norwex nih. Ajue beli dari Kak E, dealer Norwex. Lepas ni nak kena repeat order sabun lagi, sebab Ajue pakai untuk basuh baju putih, sangat berkesan. Tak rugi beli!!

Another koleksi baru ialah jam tangan. Actually bukan lah baru nak start kumpul jam. Tapi Ajue order bekas letak jam. Haaa gethu!!

Setiap jam yang Ajue simpan banyak kenangan manisnya. Terima Kasih dekat Hadi,hand made tau!, tak rugi tempah dari dia. Sangat teliti hasi tangan, kemas dan cantik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *