30th May 2013
wpid-20130529_205805.jpg

Glam Kelantan

Alhamdullilah,  lepas Glam Utara last week, kami buka franchise baru kat Kelantan. Team ajue pon dah berkembang sini. Tak sia sia penat kelah Ajue ulang alik Kelantan since muka muka...

29th May 2013
wpid-20130524_123303.jpg

Kenduri Kahwin Melaka

Salam semua.. Lamanya tak update. Lately agak sibuk dengan persiapan perkahwinan sepupu Ajue kat Shah Alam nih. Ni belah pengantin lelaki. Yang pasangannya orang Melaka, dekat Simpang Ampat. As usual,...

21st May 2013
wpid-20130520_230309.jpg

Pembukaan Glam Utara

Alhamdullilah,  akhirnya Glam menapak ke satu zon lagi iaitu di Utara Malaysia. Sebelum ni sudah hampir setahun di KL, kemudian di Selatan dan Pantai Timur. Masa pembukaan Glam Utara ni,...

20th May 2013
wpid-photoshake_1368978696803.jpg

Birthday Apiq

Salam all, Dah lama kami sekeluarga tak makan luar sama sama. Yer la, Ajue teramat busy dengan biznes sharing dan sambutan Hari Guru sekolah. Minggu ni saja yang agak agak...

18th May 2013
wpid-2013-05-18-18-35-21.png

Sambutan Hari Guru SK24

Alhamdullilah selesai sudah sambutan hari guru peringkat sekolah kali ni. Dulu Ajue tak pernah ambik tahu pasal sambutan hari guru. Yang Ajue tahu beli hadiah banyak banyak untuk setiap guru...

13th May 2013
wpid-IMG-20130513-WA0001.jpg

A Session with Prof Dr Lawrence

Alhamdullilah beruntung berada di bawah company yang amat memahami kehendak entrepreneurs nya. Manakan tidak, baru batu ni Hai O telah menganjurkan satu sesi bersama seorang doktor professor pakar dalam bidang...

09th May 2013
wpid-IMG-20130509-WA0006.jpg

GLAM Hi Tea with Jovian

Salam semua, Pernah dengar Jovian Mandagie tak. Sure pernah kan. Designer muda yang kian makin popular sekarang ni denga  fesyen terbaru beliau terutama koleksi Raya. Ajue pernah dengar nama Jovian...

05th May 2013
wpid-IMG-20130505-WA0000.jpg

Awana Genting Short Break

Salam all, Actually bukan sengaja nak melarikan diri dari merasai suasana mengundi tapi resort ni dah book lama masa February dulu lagi. Masa tu dapat call dari agent vacation club...

04th May 2013
wpid-20130319_234653.jpg

Personal Coaching dan G.L.O.W session

Salam all, Untuk berjaya kita kenalah bantu orang lain berjaya. Dan kita juga mestilah bersedia untuk dibantu serta dibimbing oleh orang lain. Inilah prinsip yang kami Glampreneur pegang sejak kami...

04th May 2013
wpid-20130327_210045.jpg

Penutup Shanghai

Alhamdullilah penutup pakej kali ni telah mengembangkan network Galaxy Team lebih besar lagi. Kali ni pertambahan glampreneur dan junior glampreneur dari Kelantan, Ipoh Penang, Perlis , Negeri Sembilan serta Terengganu....