27th Sep 2011
Taste of Kolkata

Taste of Kolkata

  A picture is worth a thousand words

27th Sep 2011
Kolkata – public holiday

Kolkata – public holiday

  Hari ni public holiday kat Kolkata. So we plan to go somewhere to find some more suvenirs dan jugak sight seeing. Nasib baik ada Rishi, our professional tourist guide...

25th Sep 2011
Sedikit keinsafan…

Sedikit keinsafan…

  Hari ni berkesempatan untuk pusing2 Kolkata. Namun cuaca yang cerah semasa sarapan pagi bertukar menjadi ‘kelabu’ dan sekelip mata hujan lebat membasahai bumi Kolkata. Plan asal ditunda ke sebelah...

25th Sep 2011
WOW PB!!

WOW PB!!

  I’m sooo in love with PB, since I wore it 3 weeks ago, I lost 2 kg already 😉 *wink *wink So, saper2 yang nak kurus cepat… lets PB!

23rd Sep 2011
Lets go India

Lets go India

Just got one year multiple entry visa to India…. Lets do business in India!!

22nd Sep 2011
Sedikit motivasi untuk diri sendiri…

Sedikit motivasi untuk diri sendiri…

Dalam kehidupan kita, mesti ada matlamat. Samada untukk berjaya ker, untuk jadi cepat kaya ker, untuk ada anak ramai ker, terpulang la pada individu tu sendiri. Semalam ada kelas untuk...

22nd Sep 2011
Suratan atau Kebetulan?

Suratan atau Kebetulan?

Suatu hari, terdengar my sister in law cakap pasal one blogger ni asyik shopping jer, gi mana2 shopping barang mahal2, travel sana sini oversea jer , and guess what, at...

21st Sep 2011
Demi Masa….

Demi Masa….

Keperluan asas dah ada, rumah , kereta, happy family, health plan, education plan, retirement plan, vacation club. Tapi yang takde cuma MASA. Camaner nak cari masa? camaner nak kejar masa?...

21st Sep 2011
Career vs Family … part 2

Career vs Family … part 2

ok, kita sambung balik untuk part 2 yer… Dulu I kerja tak tentu masa, siang dan malam, night shift pon pernah, support 24 X 7 berbulan2 lamanya pon pernah, semata-mata...

21st Sep 2011
Family ** paid travel

Family ** paid travel

Suka sangat travel, last last join satu vacation club. Amik package yang murah jer, alternate 7 nights every year.   Skrang dah habis bayar pon, just enjoy the benefits jer…Penat2...

Pages:12»