My riding journey

Cuti CNY 3 hari. Jumaat tukar basikal. Sabtu pagi Ajue start cycling dalam taman jer. Tak berani nak keluar.

Ahad pagi2 Ajue berani kan diri pusing satu Seksyen 24. Kejap jer. Tak sampai 10km pon. Takut gak sebab gelap lagi. Lagipon Ajue takde front dan rear light. So tak berani lagi nak laju2.

Balik ride, terus order kat Shopee. Since barang dari China, so lama lagi la nak dapat. Siap beli khemah lagi untuk simpan basikal.

Ahad petang Ajue try route yang sama. Tapi kali ni sebab nak buat video. Ajue subscribe apps Relive. Classmate Ajue yang suggestkan.

Siap pitt stop lagi selfie.. lol.

Since apps ni ajue ambik yg free trial. So takleh letak lagu. Terua jer la subscribe. Murah jer pon. Next activity boleh letak lagu, yeszaa. Apps ni ada walking, hiking, cycling, running dll. Tapi diving takde la. Keke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *