28th Nov 2015
20151128_215936

Hong Kong Part VIII

Penatttt tapi best jalan jalan tadi. Ingat dapat laa jumpa Stephan Chow ker.. Jackie Chan ker. Haha Okok. Citer dia cam ni. Semalam Thomas datang bagi map Mongkok. Dia cakap...

28th Nov 2015
20151126_084148

Hong Kong Part VII

Okiessss kali ni nak citer pasal xmas deco jer.. cantik kannn. Teringat masa kat Paris dulu… huhu haishhh asyik sebut paris jer. Awat hangg dah boring kaaa. Hehe. Rilek arrr...

28th Nov 2015
20151123_132124

Hong Kong Part VI

Meh kita sambung part 6 pulak yer. Actually apartment Ajue tinggal ni ada shuttle pergi Taikoo Place tapi kena ikut jadual dia lah. Kalau sempat Ajue naik jer. Tapi most...

28th Nov 2015
20151126_213255

Hong Kong Part V

Tqtq kerana menunggu dengan sabaq noo cheq update blog…. Sedar tak sedar dah 3 minggu kat sini. Lagi seminggu lebih nak balik kampung halaman dah. Tak banyak bezanya minggu ni...

22nd Nov 2015
20151118_082651

Hong Kong Part IV

Huhuhu dah part IV. Pendek jer entry kali nih. No worries.. tahu lah boring baca hahaha. Okies..hari hari Ajue akan jumpa benda nih. Orang panggil apa pon tak tahu. Tapi...

22nd Nov 2015
IMG-20151122-WA0030

Hong Kong Part III

Ok sambung balik noo.. Minggu kedua tak sejuk sangat dah. Cuaca agak panas sikit. Tapi ada sekali tu jer hujan. Hujan kat sini takdelah lebat macam kat KL. Minggu ni...

22nd Nov 2015
IMG-20151122-WA0042

Hong Kong Part II

Hari ni ada mood nak update blog.. so layanzzzz Ok. Ni nak citer masa first week kat sini. Jarak apartment nak ke opis dalam 15 minit jalan kaki jer. Jadinya...

22nd Nov 2015
IMG-20151109-WA0013

Hong Kong Part I

Salam u ollsss… Lama tak update. Busy jer memanjang. Ni pon dapat update sebab sementara tunggu laundry siap kat basement tu. Self service punya untuk Services Suite customer sajer. Tapi...