25th Mar 2012
SONY DSC

Vietnam Trip Day Three

Apa khabar Guangzhou????? Aaauummmmmm! Cop cop, ni bukan entry Guangzhou yer, still lagi nak citer pasal Vietnam. Sajer jer bagi mode Guangzhou up sikit sebab nak travel pulak nanti lepas...

24th Mar 2012
My first travel with Hai-O video clips

My first travel with Hai-O video clips

This video is specially created by CDM Razali.Love to watch this video again and again… Tak puas tengok sebab tak bawak business partner. Next trip nak bawak seramai mungkin my...

24th Mar 2012
SONY DSC

Vietnam Trip Day Two

Ok, nak sambung balik pasal FREE trip hari kedua di Vietnam. Tema hari kedua kaler biru pulaks, okay. Lepas breakfast semua naik bas nak pergi tengok water puppet show. Tour...

22nd Mar 2012
20120318_115708

Vietnam Trip Day One

Hari ni ramai yang dah update blog pasal trip ke Vietnam. Syokkk giler baca. Tak sabar nak update tapi since pagi tadi sampai ke malam Ajue full dengan business appointment...

13th Mar 2012
wpid-20120310_070302.jpg

Takdir dan Waktu

Title kali ni macam lagu kumpulan Mega kan? Sebab Ajue suka sangat lagu ni masa belajar dulu. Ok. Nak citer sikit whats happenings lately. Well maid Ajue (ida) yang dah...

04th Mar 2012
wpid-20120304_113811.jpg

Unplanned birthday celebration

Ajue sungguh terharu dan gembira kerana dapat jugak celeb birthday dengan family terdekat even dibuat secara tak dirancang. Thank you Alang and family, kakak Ajue and family serta hubby yg...

04th Mar 2012
wpid-20120304_103237.jpg

Rezeki anak…

Untung ambik insurans Takaful Siswa untuk anak-anak. Selain dari menabung ada jugak perlindungan insurans. Ajue ambik untuk semua anak-anak sejak lahir hingga ke mereka berumur 20 tahun. Dan baru baru...

03rd Mar 2012
wpid-20120303_115554.jpg

Shopping Medan

Lama nak menunggu ayah Tia terus ambik taxi ke Sun Plaza. Sogo sales lak tuh apa lagi torus laaa sambar baju. Cantik tak? Yang satu lagi… Dah la tu dapat...