17th Nov 2013
wpid-IMG-20131116-WA0040.jpg

Family Day exSHAMS Kemensah Waterfall

Salam all… Wah dah lama tak menulis. Ni pon entry lama tapi baru berkesempatan nak update. Okies. Kali ni nak cerita pasal first time ever Family Day bagi exSHAMS sekolah...

16th Nov 2013
wpid-IMG-20131116-WA0081.jpg

My little boy graduation day

Alhamdullilah.. Dah selesai era tadika anak anak. Semua anak anak ajue sekarang dah takde yang bersekolah tadika lagi. Afiq baru saja menamatkan zaman tadika nya baru baru ni. Kalau ikutkan...

14th Nov 2013
wpid-20131114_101823.jpg

WiFKL Day Three

Salam semua, Hari ni hari terakhir WIFKL berlangsung. Alhamdullilah sejak dua hari lepas kami Glampreneurs dapat ramai contact ataupon namelist untuk future business partners kami. Mudah mudahan hari ni kami...

13th Nov 2013
wpid-C360_2013-11-13-10-11-20-328.jpg

WIFKL Day Two

Salam semua… Ini merupaka  hari kedua kami berkampung di KLCC. Hari ni Ajue ditemani Business Partner Ajue iaitu Leader Amy. Nasib baikkkk Amy datang. Sebab hari ni merupakan pembukaan serta...

12th Nov 2013
wpid-20131112_124253.jpg

WIFKL Day One

Salam all… Hari ni bermulanya WIFKL. Tapi Ajue tak dapat bersama sama dengan team pada sebelah pagi atas urusan PIBG sekolah. Ajue dijemput untuk berucap pada majlis Anugerah Kecemerlangan Pelajar...

11th Nov 2013
wpid-20131111_140030.jpg

Setup Day for WIFKL event

Salam semua, Kami GLAM dijemput untuk membuka satu booth sempena WIFKL 2013 di KL Convention Centre dari 12 hingga 14 November 2013. So, team Ajue bergabung dengan team Kak Ween...

09th Nov 2013
wpid-IMG-20131111-WA0034.jpg

Glam Dinner 2013

Salam all…. GLAM Dinner. Wahh terujakan. Last year pertama kali GLAM anjurkan sempena meraikan kejayaan CDM yang diikitiraf pada tahun tersebut. Masa tu buat kat Westin KL. Seramai 100 pax...

09th Nov 2013
wpid-IMG-20131109-WA0083.jpg

MUT 21

Alhamdullilah tahun ni dah ulangtahun Hai O yang ke 21. Bermakna sudah 20 tahun lebih Hai O bertapak di Malaysia dan kini berkembang pesat di negara jiran juga. Ajue bangga...

08th Nov 2013
wpid-IMG-20131110-WA0048.jpg

Setting Effision with Galaxy Leaders

Salam semua.. Gold Coast telah pon berakhir. Tapi tak semestinya kita boleh tidur sekejap sementara untuk menantikan next pakej, betul tak. Segala kekurangan diri serta team perlu diperbaiki. Muhasabah diri...

07th Nov 2013
wpid-IMG-20131101-WA0096.jpg

Closing Gold Coast

Salam semua… Alhamdullilah akhirnya penutup pakej Gold Coast sampai ke harinya. Ajue berjaya menambahkan bilangan Galaxy Team trip kali ni. Syukur sangat sangat. Nama nama qualifiers nanti akan Ajue announce...

Pages:12»