22nd Oct 2011
Yesszzaaaa semua modules dah siap

Yesszzaaaa semua modules dah siap

Alhamdullilah, hari ni berjaya siapkan semua 3 modules lagi. So, complete la kesemua yang nak kena submit kat partner. Esok boleh rehat dan maybe keluar kut pusing-pusing Bangalore.  my working...

21st Oct 2011
Bangalore – Tak pernah mimpi untuk ke sini

Bangalore – Tak pernah mimpi untuk ke sini

Dah lama tak update blog… busy sangat lately. Lepas trip promote PB kat Doha, terus minda tertumpu pada kerja pulak. Baru jer balik Kolkata 2 minggu lepas, kali ni kena...

16th Oct 2011
2 Product Demo in a week

2 Product Demo in a week

Well this week begitu mencabar. Ada 2 demo kena buat. Sebelom buat tu kena la prepare dulu kan. First dah lepas, demo product my side income, PB la apa lagi...

15th Oct 2011
PB’s Agent now in DOHA!

PB’s Agent now in DOHA!

Good News to all of you in Doha! Our new PB’s agent is now in Doha. For more information please call  Farhan Rashid at +97466721895  

11th Oct 2011
Rezeki berniaga

Rezeki berniaga

Alhamdullilah kalau dulu tengah2 bulan macam nih sure dah kering. Gaji masuk hari ni, esok lusa sure dah tinggal cukup2 makan jer. Tapi dengan PB, hari ni bonus masuk. Syukur...

07th Oct 2011
Ilmu + Bertindak + Rujuk = BERJAYA

Ilmu + Bertindak + Rujuk = BERJAYA

  Personal Touch dengan CDM Hanis.  Saya sungguh bertuah kerana berada di dalam kumpulan yang hebat, Mentor/Sifu yang hebat dan business partner yang hebat. Apa taknya, call jer CDM Hanis,...

05th Oct 2011
Asam garam dalam pekerjaan

Asam garam dalam pekerjaan

  Selamat sejahtera ke atas kamu, (Assalamualaikum) Setelah 12 tahun lebih menempuh alam pekerjaan, hari ini dikejutkan dengan berita yang kurang menyedapkan hati. Biasalah, manusia ni, kalau nak naik pangkat...