26th Mar 2013
myimage.jpeg

Second Komuniti trip – Gambang Water Park

Salam cuti sekolah, Wahh kejap jer kan, dah masuk bulan March tahun 2013 nih. Minggu depan pejam celik dah bulan April. So apa plan anda semua cuti sekolah nih? Nak...

25th Mar 2013
Video klip Green Leaders Group in London And Paris

Video klip Green Leaders Group in London And Paris

The best video klip ever in GLG trip to London And Paris… Lets enjoy kay. GLG in Harlem Shake GLG in London GLG in Paris

25th Mar 2013
myimage.jpeg

GLG in Paris

Salam semua, Sorry la baru ada kesempatan nak update entry masa kat Paris last week. Tapi kali ni Ajue rangkum kan semua days sepanjang berada disana kay. Orait, kalau dah...

22nd Mar 2013
green leaders group harlem shake

green leaders group harlem shake

watch here

21st Mar 2013
myimage.jpeg

GLG from London to Paris, 36 hours!

Okay, malas nak tunggu esok, nak citer jugak pengalaman Ajue yang tak mungkin akan dapat di masa akan datang. Satu pengalaman tiada nilainya jika dibanding dengan wang ringgit. Kerana ia...

20th Mar 2013
myimage.jpeg

GLG in London Day Three

Orait… Ni masuk hari ketiga pulak. Hari nih suhu semakin menurun yer… Sejuukkkk sangat sangat sampai ke tulang. Dengan Ajue yang pakaian langsung takde warmer shield, tahan jer kesejukan. Mulakan...

20th Mar 2013
myimage.jpeg

GLG In London Day Two

Jom kita sambung trip kedua pulak kat London okay. Hari nih sepatutnya itinerary shopping kat Oxford Streets, tapi memandangkan hari ni Sunday, most kedai bukak lambat. So kami dibawa ker...

20th Mar 2013
20130320-161854.jpg

GLG in London Day One

Salam jetlag all, Hehe bukan apa, betul Ajue masih lagi tak dapat ikut time sini bila since balik Ahad lepas. Dah jadi macam Zombie pulak. Macam nenek kebayan pon ada,...

19th Mar 2013
myimage.jpeg

Demo BVSM di Terengganu

Salam all, Baru baru ni Ajue berkesempatan untuk balik ke kampung untuk mengadakan satu demo tilam Bio Velocity, produk baru keluaran Hai O. Tilam nih actually sesuai untuk pesakit berikut.....

08th Mar 2013
myimage.jpeg

Departure to London via Ho Chi Minh

Ok, sementara menunggu gate kat boarding hall ni bukak kan, kita enjoy tengok gambar dulu kay. Tema kali nih, seluar kaler pink dan jaket kaler hijau. Why pink? Hahah Ajue...

Pages:12»