31st Dec 2011
Premium Beautiful : Impian Dan Azam

Premium Beautiful : Impian Dan Azam

Cuba kita renung-renungkan : Setiap kali kerajaan isytihar kenaikan gaji, barang akan NAIK dan tiada yang TURUN Peningkatan kes perceraian berlaku kerana masalah KEWANGAN Setiap hujung tahun cuti sekolah, ingin...

28th Dec 2011
Personal Touch on PB

Personal Touch on PB

Kerja dah berbelas-belas tahun tapi tak pernah dapat personal touch macam ni! Alhamdullilah dengan PB, you never walk ALONE!  My Business partner, my own brother Farhan(wakil tunggal PB di Doha,...

28th Dec 2011
Alhamdullilah…

Alhamdullilah…

Rata-rata parents yang mempunyai anak Tahun 6 2011 sudah mengatahui kemana anak-anak mereka akan melangkahkan kaki menyambung pengajiannya ke peringkat menengah sekarang ini. Tidak kurang juga dengan myself yang sungguh...

23rd Dec 2011
Premium Beautiful : Payment plan for your premium corset

Premium Beautiful : Payment plan for your premium corset

Buying Premium Beautiful corset will be the best investment ever as it is not only for your beauty but it is designed 70% for health and 30% for your beauty....

19th Dec 2011
Premium Beautiful: Testimony From Doha II

Premium Beautiful: Testimony From Doha II

Alhamdullilah, another client memuji pemakaian corset PB amat bertuah dan terasa lebih confident!. Thank Rihan!! You make me happy and proud too. So, to all my blog readers… anda bila...

19th Dec 2011
USS:Family Getaway

USS:Family Getaway

Alhamdullilah hasrat untuk bawa anak-anak jalan tercapai jugak. Kali ni kebetulan adik dari Doha balik, so plan baik punya, konvoi 2 kereta ke Singapore. Kami ambil pakej dari hotel The...

15th Dec 2011
Premium Beautiful : Testimoni from Doha

Premium Beautiful : Testimoni from Doha

Alhamdullilah, one of my client sudah membuktikan pemakaian PB serta pengambilan Nurich Lacto-Lite boleh membantu menurunkan berat badan serta pembentukan badan yang cantik.

15th Dec 2011
Premium Beautiful : Nurich Lacto-Lite

Premium Beautiful : Nurich Lacto-Lite

What? Lacto-Lite menggabungkan serbuk yogurt dan dengan kultur hidup, insulin dan ramuan-ramuan lain. Inulin adalah prebiotik. Ia membantu menambahkan bifidobakteria dalam usus dan membantu memastikan keadaan usus yang baik. What’s...

15th Dec 2011
Pirate of Shah Alamian

Pirate of Shah Alamian

Year end dinner memang happening.. lebih-lebih lagi kalau menang lucky draw. hehe Robin hood couple has some dinner with Pirates Well, this is my husband’s company dinner kat Crown Plaza,...

15th Dec 2011
PREMIUM BEAUTIFUL SHORT BRASSIERE

PREMIUM BEAUTIFUL SHORT BRASSIERE

Would like to share with you another product from Premium Beautiful: PREMIUM BEAUTIFUL SHORT BRASSIERE IT HAS THE SAME FUNCTION SIMILAR TO PREMIUM BEAUTIFUL LONG BRA SUITABLE TO WEAR EVERYDAY TO...

Pages:12»