28th Jul 2012
myimage.jpeg

Congratulations and Welcome new bisness partner

Alhamdullilah , sorang lagi rakan kongsi Ajue dalam bisnes Premium Beautiful berjaya naik pangkat. Biarpon bermula dengan Distributor sahaja, tapi Ummu tetap menunjukkan peningkatan yang amat baik. Bulan lepas SM...

26th Jul 2012
myimage.jpeg

Green Leaders Academy Malaysia

Apa itu GLAM? glamour ker? Hehe GLAM ni adalah satu academy di mana kami GLG pergi untuk menuntut ilmu bisness. Ia ditubuhkan oleh leader kami iaitu CDM Hanis Haizi. Ini...

25th Jul 2012
wpid-SMemo_08.jpg

Bisness Trip to Utara ~ Penang

Salam Ramadhan semua. Weekend Ajue dan bisness partner akan ke utara pulakssss. Kami akan berada di Penang pada 27 dan 28 Julai 2012 Ramainyer permintaan corset Premium Beautiful kat sana....

24th Jul 2012
myimage.jpeg

My second free trip with Hai O |Guangzhou~ Gala Dinner

DINNER! Yup, macam trip ke Vietnam jugak, kali ni pon ada dinner. So, kami beautiful ladies semua pakai glam glam. Ada yang tempah dari designers lagi. Ajue? Tak, Ajue tak...

24th Jul 2012
myimage.jpeg

My second free trip with Hai O |Guangzhou~ Day Four

Aarrggghhhh dah last day?? Huhu rasanya tak puas lagi kat Guangzhou. Anyway, tema hari ninialah PINK! Hehe, Ni last breakfast kat hotel. So, sempat posing dulu sebelum bertolak ke airport....

24th Jul 2012
myimage.jpeg

My second free trip with Hai O |Guangzhou~ Day Three

Bersih di Guangzhou??? Hehe, bukan, kami bukan peserta Bersih, ok. Tema kaler hari ketiga ialah Kuning. So nak kemana hari ni? Hmmm, actually kami sepatutnya pergi shenzen untuk lawat kilang...

24th Jul 2012
myimage.jpeg

My second free trip with Hai O |Guangzhou~ Day Two

Day two, tema kaler Biru pulak.Hari ni tak banyak nak melawat nak shopping sebabnya nak kena balik hotel jam 4 petang untuk bersiap siap malam Gala Dinner kat Hotel Hilton....

24th Jul 2012
myimage.jpeg

My second free trip with Hai O |Guangzhou~ Day One

Alhamdullilah, berjaya jugak melayakkan diri untuk free vacation Hai O ke Guangzhou selepas trip ke Vietnam pada bulan March yang lalu.Seramai 800++ orang usahawan Hai O yang layak dan seramai...

23rd Jul 2012
Hey, im using DrafCraft to update my blog

Hey, im using DrafCraft to update my blog

Test

15th Jul 2012
20120715-221933.jpg

New toys in the house

Dah lama tak beli permainan untuk anak anak. Kat Guangzhou toys murah giler. Terus sambar sorang satu. Ni Adlan punyer, dia suka nak jadi pilot, so bagi train yang remote...

Pages:12»