06th Nov 2017
IMG_20171024_092052_260

Cerita sana sini

Hi uolllsssss.   Kali ni nak rangkum few stories yang berlaku dalam bulan Oktober. Pejam celik dah nak penghujung tahun 2017. Kejap jer kan masa berlalu.   Majlis Anugerah Akademik...

28th Oct 2017
IMG_20171022_203743_605

Majlis Pertunangan Syasya

Alhamdullilah semua telah selesai. Tahniah Kak Long Syasya. Anak saudara pertama Ajue yang baru saja mengikat tali pertunangan dengan jejaka pilihan hatinya pada 21 Oktober 2017 lepas. Sejak dari awal...

24th Oct 2017
IMG_20171020_204620_013

Kapa kapa to u Ecah

17. Yes. She is now 17 years old. Dah nak SPM tahun ni. Kejap jer kan anak anak ni membesar. I still remember how she enter her first day at...

23rd Oct 2017
IMG_20171018_200151_844

Thai Food Fest

Dah last pon. Kami baru nak pergi. Yer la ibu kan mana ada masa. Weekday busy dengan rutin harian seawal jam 5 pagi. Weekend pulak settle bersih rumah, laundry, dan...

15th Oct 2017
IMG_20171014_212633_862

Geostorm

Dah lama nak rasa kerusi DBOX. Punya la lama tunggu action movie yang best keluar. Suatu hari tu, Ajue ternampak trailer Geostorm. Dan dia cakap ada DBOX version. Yess!!! Tunggu...

30th Sep 2017
kru

KRU25

Yeszaaaaaa!!! Saper yang kenal KRU? Band fav Ajue nih. Since mula2 album dia kuar kira 25 tahun yang lalu. Cousin Ajue yang bagitau. Masa tu Ajue tengan layan 4U2C lagu...

29th Sep 2017
IMG_20170929_011840_208

Aiesyah back to UK

Well… kejap jer masa berlalu. Dah habis pon cuti cuti Malaysia cousin Ajue nih. Aiesyah skrang tahun akhir PhD dekat Lancaster Univ UK. Pejam celik dah hampir 3 tahun sambung...

24th Sep 2017
LiveMessage_2017-09-24-15-21-45

Happy advance birthday Iena

Kalau plan memang selalu tak menjadi. Kalau ad hoc on the spot kompem jadi. Haaa ini lah kami.. UUM Archers gethu!!. Kak Azie jer tak join masa ni. Ini pon...

21st Sep 2017
IMG-20170921-WA0005

Samsung Galaxy Note 8

Yeszaaaaa Finally!!. Tadi masa dekat Pavilion terima SMS cakap Celcom buat promotion Note 8 sempena Samsung N8 roadshow kat situ. Haruslahhh pergi kan. Dipendekkan cerita, 30 minit beratur ambik nombor,...

20th Sep 2017
20170513_111121

Finally, it’s INTEC

Alhamdullilah, akhirnya Adlan sudah buat keputusan nak further study. Susah betul nak suruh dia buat pilihan. Yer la semua bergantung pada ketetapan Allah jugak kan. Dan dizahirkan melalui gerak hati...

Pages:1234567...20»