10th Sep 2018
IMG-20180822-WA0025

Raya Haji 2018

Salam Aidil Adha Kami bukan buat rumah terbuka… ianya sekadar hari raya. Memandangkan kami belum berpindah secara rasmi, jadi kami tempah makanan untuk di makan pada hari raya. Kebetulan adik...

10th Sep 2018
IMG_20180821_224620_659

Majlis Takbir Raya Aidil Adha Ayusutra

Alhamdullilah setelah 4 tahun menunggu, akhirnya rumah Shah Alam kami berpenghuni kembali. Kerja kerja renovation dah siap beberapa hari sebelum Raya Haji. Sehubungan dengan itu kami dengan sukacitanya menjemput warga...

10th Sep 2018
IMG_20180806_131205_401

Hari Sukan Tahunan SKTTDI2

Sepertimana tahun tahun yang lepas, Anis dan Afiq memang akan masuk beberapa acara dalam sukan. Anis paling banyak sampai cikgu suruh drop last event. haha Diorang sebijik macam Ajue masa...

10th Sep 2018
IMG_20180722_214031_698

Movie time.

Setelah selesai kerja kerja pembersihan kelas dan sekolah SKTTDI2 akibat wabak HFMD pagi tadi. Ajue nak release penat. Apa lagi, tanya anak anak, semua request nak tengok movie.   Ecah...

10th Sep 2018
IMG_20180713_085539_744

Kalam Syaabi SKTTDI2

Pada hari yang sama Anis tournament untuk MSSM WPKL, Afiq pula ada pertandingan Kalam Syaabi peringkat negeri juga. Ajue terpaksa meminta pertolongan Adlan untuk menjaga Afiq kat rumah. Serba salah...

10th Sep 2018
IMG_20180713_085114_936

Anis in Archery MSSM WPKL

Alhamdullilah.. Pertama kali wakil untuk pemilihan peringkat Negeri WPKL. Anis ranking 16 terbaik. Tapi kecundang pada 1/4 stage. Apa2 pon inilah pencapaian terbaik Anis dalam Archery so far. Syabasss dan...

10th Sep 2018
IMG_20180708_133916_694

Kenduri Kawen Farouk

Selamat Pengantin Baru Farouk.   Tahniah diucapkan kepada Farouk..business partner Ajue suatu waktu dulu masa buat Hai O. Bila undangan untuk rakan rakan business camni, kami memang tak nak.lepaskan peluang....

10th Sep 2018
IMG_20180602_092425_739

Genting Highland Premium Outlet

First time pergi outlet ni. Actually nak test power Captur jer. Haha. Alang alang GHPO ada buat sales up to 80%, so Ajue ambik 2 malam kat sini. Bawak anak...

10th Sep 2018
IMG_20180531_203951_912

Solat Hajat UPSR

Salam all Dah lama stop blogging. Bz jer memanjang. Well nak update, masa Ramadhan lepas, pihak PIBG dengan kerjasama SKTTDI2 serta parents, telah mengadakan solat hajat bagi anak anak Tahun...

30th May 2018
IMG-20180530-WA0021

Renault Captur 5e

Alhadullilah, setelah melalui pelbagai rintangan dan halangan dalam usaha mendapatkan kereta ni, akhirnya rezeki Ajue jugak lepas kerajaan mengumumkan 0% GST berkkuatkuasa 1 Jun2018. Actually Ajue order kaler Orange Arizona....

Pages:1234567...23»