26th Apr 2017
20170124_113742

Japan Trip January 2017 Part I

Hi uollsss..   Plan nak gi Jepun ni dah lama. Setahun kut. Dah 2 kali tukar tarikh sebab satunya ingatkan clash dengan keputusan SPM. Bayar fee banyak gak la. Lepas...

24th Apr 2017
20161130_192001

Pindah Unit Maskiara

Setelah 2 tahun kontrak dengan unit 5, landlord nak naikkan sewa. Haishhh.. terus cari unit yang sama sewa dia sebab taknak increase cost. Alhamdullilah dapat level yang sama cuma pindah...

24th Apr 2017
20161204_143202

Shazani Goes Jakarta AIST

Hi , Antara kemempat empat anak Ajue, Shazani Afiq dah 2 kali fly oversea tanpa Ajue. First time masa dia nak datang kat Ajue di Hong Kong. Masa tu dia...

24th Apr 2017
20160522_135141

Ajue Goes Sydney

Hi uolls, This trip suppose Ajue ikut sampai NZ bersama sama dengan adik , kakak dan mak. Tapi sebab susah nak tinggalkan anak, jadi Ajue balik KL hari yang sama...

12th Apr 2017
20160723_130325

Re union UUM Archers

Sebelom ni, anak reunion, now this time kami UUM Archers pulak nak reunion. Terima kasih Kak Azie selaku tuan rumah menjemput kami semua… kecuali Tuty tak dapat hadir sebab demam...

12th Apr 2017
20160916_230828

Re Union Tahun 6 (2011) SK24

5 tahun! Yes, 5 tahun berlalu… Dah besar semua anak anak komuniti 2011 SK24. Komuniti dipengerusikan oleh Mie. Bertujuan untuk membantu pelajar tahun 6 dalam mengulangkaji serta memperkukuhkan diri untuk...

12th Apr 2017
20160831_092032

Sehati Sejiwa Merdeka 2016

  Merdeka! Merdeka! Merdeka!   Ya, negara kita menyambut hari kemerdekaan pada setiap 31 August setiap tahun. Dan ia merupakan hari cuti am untuk seluruh negara Malaysia. Ajue ingat lagi,...

12th Apr 2017
20161001_121824

Adlan Anugerah Shahadah 2016

Alhamdullilah, jika tahun lepas Adlan penerima anugerah Tahfiz 30 Juzuk, tahun ni Adlan juga naik pentas untuk menerima 2 lagi anugerah iaitu Shahadah 10 Juzuk dan Pelajar Terbaik Matematik Form4...

12th Apr 2017
20161020_224910

Birthday Ecah at IQKL

Memandangkan masa kami terlalu padat, Ecah punya birthday 2016 dia request nak celebrate dengan abang dia. Last year 2015 celebrate dengan abang dan kawan kawan abang dia jugak tapi dekat...

12th Apr 2017
20160926_190750

Disneyland Paris Marathon – Paris City, End of Trip

Salam all,   OK, ni last entry untuk DLP Half Marathon. Dah banyak episod pon Ajue dah tulis kan. Sebagai kenangan untuk cucu nanti. Agar diorang tahu Granny dia sangatlah...

Pages:1234567...18»