31st Dec 2012
myimage.jpeg

Hari Orientasi Sekolah

Gerenti hari ni ramai anak anak atau adik adik kita yang menjalan Hari Orientasi kan. Bagi Ajue, ada 2 orang. Dua dua pompuan. Yang si Ecah orientasi sekolah menengah dari...

31st Dec 2012
myimage.jpeg

My colourful of LIFE in 2012

Pejam celik pejam celik 2012 dah pon nak menutup tirai. Ajue percaya semua orang mempunya banyak kenangan pahit manis yang akan ditinggalkan sepanjang tahun ini kan. Ada hitam, ada putih...

28th Dec 2012
myimage.jpeg

Back To School

Tahun nih 4 anak anak Ajue sekolah lain lain. Apiq masuk Tadika 6 tahun. Tapi belum daftar lagi budak kecik nih, sebab tak open lagi. Anis pulak Tahun Satu. So...

28th Dec 2012
myimage.jpeg

Family Dinner 2012

Cuti sekolah dah nak sampai ke penghujungnya. Sedangkan Ajue belom lagi. Buat apa apa persiapan untuk anak anak. Memang dah reserve last week December nih untuk buat semua. Tapi sebelom...

28th Dec 2012
myimage.jpeg

Penutup bisnes tour 2012

Orait dah lama meninggalkan blog nih. Sebab nya sekarang tengah busy dengan persiapan anak anak nak skolah dan jugak few things yang tiba tiba happen kan, so blackout kejap. Hehe...

21st Dec 2012
myimage.jpeg

Bobby Brown Holiday Party Makeover

Yeszaaaa sebagai pelanggan yang setia dengan Bobby Brown, Ajue dapay invitation untuk FREE makeover untuk holiday party theme. So, alang alang pergi KLCC, terus jumpa Amy untuk bisnes coaching serta...

20th Dec 2012
myimage.jpeg

Business di Kelantan

Alhamdullilah permintaan untuk mendengar plan marketing bisness semakin tinggi. Bulan nih saja setiap minggu Ajue ada appointment bagi membantu bisnes partner mengembangkan network mereka. Ni la yang dinamakan teamwork! Baru...

16th Dec 2012
myimage.jpeg

Business sharing di Kuching

First time jejak kaki kat bumi Kenyalang nih. Pada mulanya flight Ajue hari Jumaat pagi..tapi sebab Ajue dapat award 100G malam tu Ajue sanggup cancel flight dan purchase lain hari...

15th Dec 2012
myimage.jpeg

100G Awards from GLAM

Alhamdullilah, setelah melalui beberapa episod cabaran dan dugaan, akhirnya berjaya jugak untuk meraih Pouch Emlio Pucci dari leader Ajue, CDM Hanis. Ini lah untung nya berada didalam Green Leaders Group!...

14th Dec 2012
myimage.jpeg

36 jam Jakarta Bandung

Orait, kali ni entry Ajue gi Bandung untuk ambik maid. Actually Ajue nak pergi Jakarta dulu sebab kawan Ajue ada kat sana. So tido rumah dia satu malam then esok...

Pages:12»