27th Nov 2012
myimage.jpeg

Majlis UlangTahun Hai O dan GLAM Party

Ni first time Ajue attend majlis ulangtahun hai o (MUT). Tak tahu nak pakai apa sebab bukan Ajue naik pentas lagi tahun nih. Tapi insyaAllah tahun depan akan cuba melayakkan...

26th Nov 2012
myimage.jpeg

Result UPSR Officially released

Alhamdullilah hari yang ditunggu tunggu sudah tiba. Semua sudah maklum dengan nya kan.. Hehhehe well,sebagai ibu dan juga AJK Komuniti IbuBapa serta wakil PIBG SK 24 sudah tentu debaran tu...

22nd Nov 2012
myimage.jpeg

Monthly winner. This time for OCTOBER!

Gagaggagaga siapakah yang bertuah kali ini???? last month penutup pakej london paris jatuh kepada UMMU. Kali nih siapakah gerangan nyer yer… Ok, untuk yang baru baca blog Ajue, dan nak...

22nd Nov 2012
myimage.jpeg

picture is worth a thousand words

Tak nak comment apa apa, layanzzzzz Siapa lagi kalau bukan CDM Hanis Haizi!!!! she suggested me this edition , Chanel GST! Baru lepas setting effisyen dengan mentor kesayangan serta terhebat...

22nd Nov 2012
myimage.jpeg

Bisness di Terengganu

Okay, kita sampai ke destinasi terakhir dalam marathon utara dan pantai timur. Tak lain dan tak bukan ialah kampung halaman Ajue sendiri. Kali nih just nak leisure balik kampung sambil...

22nd Nov 2012
myimage.jpeg

Bisness di Kelantan

Orait, time to update perjalanan seterusnya dalam marathon ke utara dan pantai timur. Kali ni first stop pantai timur is Kelantan.Semua dah tahu kan, group Kelantan makin berkembang maju. Semuanya...

21st Nov 2012
myimage.jpeg

Bisness di Kedah dan Perlis

Perjalanan diteruskan dalam misi ke utara tanahair ke Kedah dan Perlis pulak. Kat sini kebetulan Deepavali dan kebanyakan kedai semua tutup. So, terpaksa lepak Mc D jer masa tu untuk...

13th Nov 2012
myimage.jpeg

Bisness di Penang

Entry lepas Ajue ada update pasal Seminar SM SSM. Okay, actually Ajue sepatutnya pergi ke Penang masa seminar tu sendiri. Tapi oleh kerana tamggungjawab terhadap bisness partner dan jugak untuk...

13th Nov 2012
myimage.jpeg

Seminar SM dan SSM Cycle 3

Lebih kurang setahun yang lalu Ajue dah pergi seminar yang sama seperti nih. Masa tu Ajue baru join bisness. Baru pangkat SM. dan tak de bisnes partner lagi. Dan yang...

13th Nov 2012
myimage.jpeg

Bisnes di Kota Tinggi

Well, entry yang sepatutnya di publish dua minggu lepas tapi Ajue lufe.. Haha tu laa banyak sangat bisness appointment dan few things kena settle lately.. Tapi Alhamdulilah Ajue dapat lakukan...

Pages:12»