16th Oct 2015
Screenshot_2015-10-13-23-09-16

DLP Half Marathon 2016

OMG!!! Masa mula mula keluar announcement yang DLP (Disneyland Paris) nak menganjurkan Marathon, Ajue sangat sangat teruja , sangat!! Mana taknya, kalau DLP ni memang tempat fav Ajue untuk bercuti....

04th Oct 2015
IMG-20150306-WA0015

Run Runner Running

Salam semua, Just nak recap balik running event yang Ajue dah join dan akan join sepanjang tahun ni, InsyaAllah…   MHWH 5km Earth Hour Walk 1.8km Superheroes 3km 9 to...

16th Aug 2015
IMG-20150815-WA0009

Kuching Marathon

Marathon??   Wah wah  sekarang dah berjinak dengan Running pulak. Ni semua bermula dengan nak kurus jer. Nanti kita citer bagaimana Ajue bermula dengan running ni yer. Entry ni nak...

08th Oct 2014
wpid-20141004_153530.jpg

Sana sini aktiviti

AsSalam.. Saja nak update apa aktiviti sepanjang last week. Nanti bila bila akan datang syok baca balik #mode perasanbacablogsendiri  Ni gambar masa Adlan dan Ecah kecik. Masa ni bawak diorang...

02nd Sep 2014
wpid-img-20140830-wa0070.jpg

Family gathering at The Mines Wellness Hotel

    Alhamdullilah, berjaya jugak redeem  4 bilik kali ni. 2 bilik adalah dari entitlement tahun lepas dan 2 bilik lagi dari tahun ni. Ada 2 lagi sebenarnya tapi nantilah...

11th Jun 2014
20140610_223705

Trip Utara Cuti Sekolah

Salam cuti sekolah semua…                                                    ...

26th Mar 2014
wpid-img-20140325-wa0100.jpg

Sunway Lagoon school holiday

      Salam semua… salam mood cuti sekolah.   Ok kali ni Ajue nak citer pasal Sunway Lagoon. Acyually sejak balik dari Gold Coast, hari hari dok citer kat...

19th Feb 2014
627

Gold Coast Day Four

Salam all,   Okies ni nak citer hari terakhir kami di Gold Coast. Kejap jer kan. Macam tak puas lagi nak melihat keindahan bandar ni. Tema kali ni ialah kaler...

14th Dec 2013
wpid-IMG-20131217-WA0224.jpg

Wedding Zali Episod 1

Salam semua Ni masa kenduri belah pengantin perempuan. Tema.. warna warni. Belah adik ipar kaler pink. Tahniah adik Ajue. Semoga kekal ke anak cucu dan akhirat. Akad nikah oleh ustaz...

12th Dec 2013
wpid-IMG_20131212_062516.jpg

Balik Kampung Episod 2

Salam alll.. Okay. Episod 2 pulak. Kali ni Ajue drive sendiri bersama sama anak anak lelaki pulak. Adlan baru selesai pertandingan Hafazan semalam. So kami bertolak seawal jam 6 pagi....

Pages:1234»