My lucky day in Dear Hanis Haizi Chanel Party

Weehuuuu semua dah maklum kan, baru baru ni dah berlangsung Chanel Party anjuran CDM Hanis Haizi. Ni special untuk peserta Dear Hanis Haizi contest last year. Hanis nak umumkan siapakah pemenangnya untuk contest tu.

Ajue sungguh happy sebab ditemani oleh beberapa rakan kongsi yang hadir dari Kulai, Kota Tinggi , Rembau serta tak lupa kepada Amy yang sarat mengandung pon sempat luangkan masa untuk party ini. Mudah mudahan semangat yang ada pada Amy terus melekat pada baby dalam kandungannya.. Ameennn. Syabas Amy!! proud of you dear.

Yang best nya lagi, bisnez partner Ajue tercalon dalam fesyen lelaki terbaik, iaitu Farouk.

Walaupon tak terpilih tapi Ajue tetap bangga dengan Farouk yang datang pada hari tu, siap bawak adik dia lagi. Syabassss.

So, lets enjoy the pics.. Some taken from bizner partner Ajue punya facebook dan blog. 😉

Calon pakaian lelaki terbaik… Farouk dan Rawlins


Bersama CDM Razali Zain

Para pemenang pada hari itu… Alhamdullilahhhh

Intan dan Hanis Izzati all the way from Kulai dan Rembau. Naik public transport lagi untuk sampai ke sini. Tiada alasan untuk berjaya , betul tak??? Proud of you my dearsssss!!!!! Keep it up kay!


Thanks Amy for this pic! Luv it very much..


Door gift!

Our beloved mentor CDM Hanis Haizi

Chanel Party Invitation from Hanis

Oh my! Tahun lepas Ajue masuk contest yang CDM Hanis buat. Iaitu Dear Hanis Haizi. Sempena dengan bulan kelahiran beliau.

And now Hanis jemput semua ahli GLAM untuk meraikan siapakan pemenang contest tersebut.

Tapi sebagai contestant, Ajue tak dikenakan sebarang bayaran masuk… Its All FREE!!!

Yeszaazz tak sabar nak pergi

Best kannnnnn?????

Some info here..For dress code to the party.

Dannnn yang paling best tengok laaaaaa sini

Door GIFT!!!!. Picture credit to CDM Naa Kamarudin.

Ada lagiiiiiiii, ni untuk best dress untuk boys ada girls pon ada.. Woowwwwiieeeeee

Oh , i cant wait!!!! Saper nak ikut???? sila inbox Ajue yer!