My lucky day in Dear Hanis Haizi Chanel Party

Weehuuuu semua dah maklum kan, baru baru ni dah berlangsung Chanel Party anjuran CDM Hanis Haizi. Ni special untuk peserta Dear Hanis Haizi contest last year. Hanis nak umumkan siapakah pemenangnya untuk contest tu.

Ajue sungguh happy sebab ditemani oleh beberapa rakan kongsi yang hadir dari Kulai, Kota Tinggi , Rembau serta tak lupa kepada Amy yang sarat mengandung pon sempat luangkan masa untuk party ini. Mudah mudahan semangat yang ada pada Amy terus melekat pada baby dalam kandungannya.. Ameennn. Syabas Amy!! proud of you dear.

Yang best nya lagi, bisnez partner Ajue tercalon dalam fesyen lelaki terbaik, iaitu Farouk.

Walaupon tak terpilih tapi Ajue tetap bangga dengan Farouk yang datang pada hari tu, siap bawak adik dia lagi. Syabassss.

So, lets enjoy the pics.. Some taken from bizner partner Ajue punya facebook dan blog. 😉

Calon pakaian lelaki terbaik… Farouk dan Rawlins


Bersama CDM Razali Zain

Para pemenang pada hari itu… Alhamdullilahhhh

Intan dan Hanis Izzati all the way from Kulai dan Rembau. Naik public transport lagi untuk sampai ke sini. Tiada alasan untuk berjaya , betul tak??? Proud of you my dearsssss!!!!! Keep it up kay!


Thanks Amy for this pic! Luv it very much..


Door gift!

Our beloved mentor CDM Hanis Haizi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *