Kejayaan masa depan bermula dengan langkah pertama

Alhamdullilah, setelah beberapa bulan Ajue ulang ailk ke Kota Bharu sejak tahun lepas membuahkan hasil. Ajue kesana untuk personal coaching serta mengajar bisnes partner yang baru dalam bisnes nih tentang ilmu yang patut mereka tahu.

Senang jer, bisnes ni. Its all about duplicate leader. Dulu Ajue pon macam tu jugak. CDM Hanis tak jemu jemu canai Ajue sampai Ajue dah mula boleh buat sendiri bisnes presentation dan sharing nih. Semua ni anda akan dapat hanya dibawah GLG! Ye la kan, sampai bila kita nak mengharap leader jer asyik nak bantu kita. Somehow sesuatu kena bermula dengan diri kita sendiri jugak.

Tapi bukanlah bermakna lepas ni leader lepas tangan macam tu jer. Ada banyakkkk lagi ilmu ilmu yang perlu diperturunkan. Dan Ajue sendiri masih menimba ilmu lain dari CDM Hanis sendiri.

Syabas dan tahniah pada Ferrie, Syikin serta Farouk yang dah memulakan langkah pertama mereka. I’m very proud of you!

Where is a will there always be a way!