Gold Coast Day Two

Salam all,

 

Okay ni nak citer hari kedua kami di Gold Coast pulak.

Kami diberi pass lawatan percuma selama sehari ke Sea World. Dengan kata lain, tiket FREE kemasukan ke Sea World ini. Kami jugak dihidangkan dengan makan tengahari di sini percuma. Sudah tentulah ianya halal kay.

Seronok sangat Sea World ni. Dulu Ajue memang penakut naik ride atau roller coaster. Tanyalah anak anak Ajue. Kalau pergi Disneyland Paris ker, Disneyland Hong Kong ker, Universal Studio Singapore ker, Ajue tak naik la benda benda mengerikan lagi menakutkan itu.

Tapi bila dengan glampreneurs, ketakutan tu seolah olah hilang sekejap. Magic betul kannn!!

Hampir semua ride Ajue naik masa kat Sea World ni. Yang paling best Jet Rescue! Sampai nak tercabut tudungku… hehe

Selain dari ride , ada jugak show kat situ. Mula mula kami tengok sealion show. Pastu tengok dolphin show. Best sangat dolphin show ni. Sampaikan Ajue terdetik suatu hari nanti nak bwak jugak anak anak ke sini tengok Dolphin show ni.

Setiap ride ada gambar yang diorang capture yang boleh kita beli kat situ. Agak mahal la jugak sebab satu gambar 20AUD. Tapi ada cara lagi jimat iaitu kami share beli thumb drive, pastu copy semua gambar kami kat dalam Best kan…!!

 

Kepada yang nak thrill rasa naik coaster, sila lah ke Sea world. Confirm puas hati!! Tak percaya, jom tengok gambar nih..

Oh ya, balik malam tu kami pekena kebab. Besttttt makan kebab satu share ramai ramai.. hehe

 

048-1451D

048-1451C

048-1432B

048-1420A

Camera 360

Camera 360

20140217_121455

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IMG-20140217-WA0009

DSC04518

DSC04516

DSC01428

DSC01377

P1140720

P1140714

P1140693

P1140711

P1140708

P1140691

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *