Gold Coast Day Three

 

 

Salam all…

Hari ni nak update hari ketiga pulak di Gold Coast. Tema hari ialah warna kuning. Aisey.. dah sama kaler pulak dengan Tweety kan.. hehe

Hari ni Hai O sudah booked 2 jam khas untuk group Glampreneur sahaja. dimulai dengan breakfast pada seawal jam 8 pagi bersama dengan semua karaktor kartun Looney Tunes. Happy sangat sebab dapat bergambar dengan semua karakter tanpa perlu berebut rebut dengan orang ramai. Best kannn Hai O!!!

 

Seharian di Movie World Ajue cuma naik ScoobyDoo Ride dan Roller Coaster kanak kanak saja. Bukan apa, lepas naik Scooby Doo tu dah rasa nak pening nak termuntah. Memang tak sah kalau tak bawak anak anak ke sini. Sebab ride dia lain dari yang lain. Besttttt sangatttt.

Kami juga dihidangkan dengan makan tengahari di dalam Movie World. Hari ni banyak leisure sikit sebab tak perlu nak rushing naik rides.

Dan tepat jam 3 ptg ramai dah berkumpul di tepi main street dia untuk tengok parade. Kalau nak dibandingkan dengan Disneyland Paris, parade kat sini sekejap jer dan laluan pon tak jauh. Yang paling best ialah bila lagu One Direction. Wahhhhhh kagum dan terus rasa nak nari sama sama dengan Tweety semua tu… memang happeninggg sangat.

Dekat Disneyland Ajue suka parade masa winter sebab lagu dia best sangat. Kalau tak percaya try la google. Chante, C’est Noel. Dulu Ajue sampai buat ringtone lagu tu kat handphone Ajue. hehe

Kat HongKong tak ingat lagu apa, tapi best la jugak parade dia.

So, jom, tengok gambar nak.

P1140802DSC05283

 

 

20140218_083103

20140218_134409

DSC01613

DSC01611

DSC01519

DSC01482

P1140827

P1140806

P1140800

P1140799

P1140797

P1140793

P1140779

P1140778

P1140771

DCIM100GOPRO

DCIM100GOPRO

20140218_135911

DSC05224

DSC05202

DSC05118

DSC05096

524

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *