Bisness di Kelantan

Orait, kalu nih nak update entry bisness lak.

Rasanya dalam sebulan yang lepas hingga awal November nih dah 3 – 4 kali Ajue datang KB. Ni semua untuk bantu bisness partner kat sini… I likeeeee……

Atas permintaan Biozone Food Purifier yang semakin tinggi, dan jugak corset Premium Beautiful yang menjadi item wajib untuk setiap wanita dan tak kurang juga semakin ramai yang nak mencari side income yang menjanjikan bonus pertama RM6k++, maka dengan Sebab itulah Ajue asyik ulang alik ke sini.

Biozone Food Purifier

Ferrie, leader baru dalam network Ajue, sekarang dah ada more than 3 rakan kongsi… Syabas Ferrie!
Dan jangan tak percaya, Ferrie telah berjaya menjual Biozone sebanyak 11 unit Biozone Food Purifier dalam masa kurang sebulan sahaja!!!!

Tahniah Ferrie!!!

Ni network baru kat KB,


Welcome to Beautiful Galaxy Team!

Tengah register new agent last week!

HOT Demand!!! Biozone Food Purifier in Kelantan!!!!!

So, warga Kelantan sekelian, kalau ada yang nak tahu apa tu Biozone Food Purifier, bolehlah contact agent Ajue kat sini yer. Kami juga menawarkan demo secara percuma di tempat anda!

Chow, Adios… Jumpa lagi in my next entry, kay!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *