Result UPSR?


Salam all, Ajue lately bz sesangat…. Kalau baca status fb pon asyik tak duduk rumah jer kan. Ni semua atas urusan bisnes dan nak bantu rakan kongsi menngembangkan bisnes diorang. Yer la, dulu masa mula mula Ajue join pon macam tu jugak. CDM Hanis la yang banyak membantu Ajue sampai dah boleh buat sendiri, Ajue terus bergerak sambil dimonitor oleh Hanis jugak. Bukan nak kata Ajue dah boleh independent sendiri tanpa leader, salah tu. Ajue still need leaders dan mentors dalam meniti hari hari dalam perjalanan bisness nih. OK, sekrang Ajue kat KB, Kelantan. Again, urusan bisness sebab permintaan untuk mendengar peluang perniagaan yang senang nih terlalu tinggi kat sini. Rasanya baru last week Ajue datang sini. Ooopps entry kali nih bukan nak citer bisness, tunggu next entry kay. Kali nih just nak share that result UPSR dah nak keluar dalam 2 ,3 hari lagi…. Fuhhhhh berdebar sungguh rasanya… Dan semalam masa bali dari GLAM, Ajue terbaca kat wall facebook salah sorang cikgu sekolah anak ajue. Result UPSR tahun ni akan diumumkan kat sekolah anak Ajue tu untuk peringkat Daerah.!! Wah wah, makin nevesss laaaa mak ayah tahun nih kannnnnn.. Apakah tahun nib dapat mengatasi pencapaian tahun lepas?? sama sama lah kita tunggu yer. Apa pon, kami redha dengan keputusan nanti. Setelah apa yang anak anak tahun 6 lalui dan usahakan, semuanya sudah dalam ketentuan Allah kan. Lasyt year Ajue bersama dengan parents serta AJK Komuniti sama sama berkumpul kat sekolah sambil menunggu keputusan yang menghasilkan peningkatan 100% berbanding dengan tahun sebelumnya. Dan Anak sulung Ajue pon Alhamdullilah dapat 5A masa tu. sekarang dia dalam form one kat Sekolah Tahfiz Islam AsSofa, negeri sembilan. Ni Ajue ada buatkan video clips aktiviti kami ibubapa sepanjang tahun lepas … For this year, tak compile lagi… Tunggguuuu..
komuniti UPSR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *