Bisnes di Kota Tinggi

Well, entry yang sepatutnya di publish dua minggu lepas tapi Ajue lufe.. Haha tu laa banyak sangat bisness appointment dan few things kena settle lately.. Tapi Alhamdulilah Ajue dapat lakukan hampir kesemuanya, even ada jugak yang terpaksa ditangguhkan ke suatu masa akan datang.

Ok, entry kali ni nak citer pasal bisnes trip ker Kota Tinggi.

Actually dah plan lama dengan bisnes partner Farouk. Tapi kali nih baru boleh make it happen. Asalnya nak spend time lama sikit tapi masa tu dah dekat dengan keputusan UPSR, so Ajue kena limitkan selama dua hari jer.
Actually result UPSR dipostpone masa cuti sekolah. Belum pernah kut rasanya result keluar masa cuti, tapi apa apa pon, debaran tu tetap ada.

Orait, citer pasal Kota Tinggi, ni kali pertama Ajue drive sendiri ke Johor. Last time pergi last year kut. Masa tu bulan December, pergi Universal Studio tapi kali stay kat The Zone JB. Tu pergi konvoi dua kereta dengan adik Ajue dan kawan dia.

Dalam lebih kurang jam 1.30 petang Ajue sampai kat Bandar Penawar. Demo corset Premium Beautiful dijadualkan jam 2.30 petang. So ada satu jam lagi. Terus pergi check in dulu kat Lotus Desaru Beach Resort.

Mai aiiii… Besarnyer bilik. Tak expect bilik besar macam nih. Murah jer, bukan mahall pon. Nak tengok bilik dia?

Kolam dia besar…. Ni kalau bawak anak anak sure best kan. Next trip kalau ke sini lagi confirm Ajue bawak.

Best kan? Kalau buat teambuilding company pon best.

Okay, demo berjalan dengan lancarnya. Alhamdullilah. InsyaAllah makin ramai yang ingin tahu pasal kehebatan corset Premium Beautiful ni. Memang itulah mission kami. Keep sharing benda yang hebat dan bagus kepada semua. Bukan setakat corset sahaja, adalagi yang hebat seperti Biozone Food Purifier. Nanti kita citer detail kay pasal produk nih.

Malam nya pulak, Ajue ke Kota Tinggi untuk bisnes sharing seorang guru Bahasa Inggeris pulak.

Puashati dan happy dapat berkongsi sesuatu yang bermanfaat kepada semua orang. Dulu masa mula mula Ajue join bisnes nih, Memang susah nak bercerita tentang bisness. Sampailah di canai oleh mentor Ajue serta merasai sendiri kehebatan produk dan pelan pemasaran Hai O, Ajue bertambah yakin dengan apa yang Ajue lakukan sekarang ini. Thanks Hai O, thanks GLG!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *