KRU25

Yeszaaaaaa!!!

Saper yang kenal KRU? Band fav Ajue nih. Since mula2 album dia kuar kira 25 tahun yang lalu. Cousin Ajue yang bagitau. Masa tu Ajue tengan layan 4U2C lagu Fiona haha. Pastu cousin Ajue cakap cuba dengar KRU. Ok aaa.. sekali dengan terus jatuh cinta dengan band ni. Teringat lagi masa kat UUM, ada top up/reload card rasanya gambar KRU. Siap beli banyak banyak utntuk lengkapkan gambar penuh. Kad tu diorang buat macam jigsaw puzzle. So, kena kumpul sampai cukup lengkap semua.

Ajue still simpan, ada kat Terengganu rumah mak. hehe. Nantilah bila bila Ajue balik kampung carik balik album tu.

So, baru baru ni ada keluar kat news feed facebook, KRU nak buat konsert kat Istana Budaya tahun depan 2018. Tapi tickets kena beli sekrang. Mak aiiii.Kompemlaaa beli kan!

Kebetulan kawan baik Ajue geng memanah jugak UUM pon minat nak join. So Ajue beli untuk 2 orang. Seat paling mahal. Seat ni ada 2 zone. Satu tu kat depan dewan. Tapi dekat dengan Fanatik Zone. hmmm taknak lah, nanti bising tak dengar haha. So, ambik yang belakang. Actually Ajue tak faham sangat seating arrangmenent zon ni. Zon yang Ajue beli ni ada benefits dia. Ada sesi meet and great lagi. Yes!!

So, ticket online belum dapat, tapi resit confirmation dah dapat. Cant wait!!!!

Screenshot_20170927-115731

Screenshot_20170928-080700

Screenshot_20170929-174021

kru

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *