GLG in London Day Three

Orait… Ni masuk hari ketiga pulak. Hari nih suhu semakin menurun yer… Sejuukkkk sangat sangat sampai ke tulang. Dengan Ajue yang pakaian langsung takde warmer shield, tahan jer kesejukan.

Mulakan dengan breakfast dulu,

Makan kenyang kenyang sebab hari nih makan sendiri sendiri. Jom tengok suhu jap,

Tu dia…. 0 degress! Ada nampak gambar snow lagi. Apa apa pon, jom kita ke Bicester Village!

Nampak tak snow sikit sikit baru nak turun tu? Haaa masa nih Ajue kat dalam kedai Coach, pastu mintak tolong Orang dalam kedai tu ambik gambar hahahha, jakun tul. Padahal bukan tak pernah jumpa snow pon. Tapi sebab exited kan dengan kawan kawan biznes…

Penat shopping, lunch simple jer.. Dekat restoren nama A Pret Manager.

Then sambung shopping lagi… Apa barangnyer??? Hehehehe surprise!!

Yang Ajue paling suka kedai jual nih,

Sempat sambar beg basahan dan kasut kat Clarks

Ni pulak beli untuk hantaran adik Ajue nanti…

Okay kali nih tak banyak a,bik gambar sebabnya batery phone habis.. Haha

Takper, esok kita sambung cerita lagi menarik yer, perjalanan dari London ke Paris yang penuh trajis, dramatik, mencabar, sensasi lagi meletops! Tungguuuuu…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *