GLG In London Day Two

Jom kita sambung trip kedua pulak kat London okay.

Hari nih sepatutnya itinerary shopping kat Oxford Streets, tapi memandangkan hari ni Sunday, most kedai bukak lambat. So kami dibawa ker Royal Albert dulu untuk group photo dan video klip Green Leaders Group.

So, sama jugak dengan London Eye, ni first time Ajue pergi Royal Albert. Sebelum nih kalau sampai London tak terfikir pon nak ke sini. Yang Ajue tahu Dato Siti dan Sudirman pernah buat konsert kat sini. Hebat kan!

Tapi kami ke sini buat nak buat konsert, tapi kami nak buat video klip group kami. Tunggu yer bila dah siap nanti in sha Allah Ajue akan upload kat blog dan jugak facebook okay.

Kami pon sempat ke beberapa parks atau garden seperti hyde part, kensington garden dan lain lain.

Dalam bilik boleh buat coffee.. Best jugak kan,

Ni pulak satu jer sempat ambik kat Oxford Streets..

Malam pulak, kami ada dinner beramai ramai kesemua 9 buah bas setakat hari tu. dinner kat hotel Central.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *