Adlan dan MSI Gaming Notebook

Belated present from Ibu

Sorry Adlan, ibu ambil masa yang agak lama untuk bagi hadiah ini. Ibu kumpul duit serta kejayaan demi kejayaan Adlan sepanjang di Intec. Bukan apa, kalau bagi awal awal, nanti Adlan sibuk main Dota jer kan. So, bila nak dah habis belajar tinggal 1 sem, baru ibu bagi. (ayat penyedap hati)

Tahniah Adlan, kerana sepanjang 6 semester di Intec, berjaya mendapat 5 kali Anugerah Director!. Hanya sekali jer tak dapat, terus CGPA jatuh merudum 🙁

p/s awek punya pasal

So, here you go. Jaga elok elok yer. Kalau boleh sampai habis degree nanti. Sana susah nak beli laptop. Lepas ni laptop lama boleh letgo dekat Afiq.

About ajuerashid

Me.Myself.Kids. Love Travelling Running and Sports.
This entry was posted in ajuerashid. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *