WiFKL Day Three

Salam semua,

Hari ni hari terakhir WIFKL berlangsung. Alhamdullilah sejak dua hari lepas kami Glampreneurs dapat ramai contact ataupon namelist untuk future business partners kami. Mudah mudahan hari ni kami berjaya memperolehi lebih ramai lagi. Dan yang paling utama tujuan kami bertungkus lumus untuk menjayakan misi ini ialah untuk memperkenalkan rangkaian produk kami yang berasaskan Garam Buluh ini. Pelbagai bangsa dari beberapa negara telah menunjukkan minat dengan produk garam buluh ini malah ada yang dari negara UAE telah menjemput kami untuk memasarkan produk kami di sana. Syukur, rezeki Allah itu amat luas.   kalau ikutkan penat tu memanglah penat, Ajue tak sempat rehat lagi sejak closing Gold Coast bulan lepas, diikuti dengan Glam Dinner dan kali ni WIFKL pulak. Tapi Ajue lakukan ni semua untuk Team Galaxy yang menjadi tanggungjawab besar bagi Ajue.   Hari ni Ajue ditemenai oleh Amy dan juga Sofia.   Kagum dengan semangat leaders Ajue berdua ni. Jam 8 pagi dah berada di KLCC untuk bertugas pada hari ni. Bagi Sofia pula, takde masalah untuk jaga booth serta mengajak pengunjung datang ke booth sebab dah menjadi tugasan beliau dalam pekerjaan nya. Dan Sofia yang fasih berbahasa Inggeris amat disenangi dengan orang luar yang datang ke booth kami. Syabas Sofia. Well done girl. Bagi Amy pulak, pengalaman hari semalam membuatkan beliau lebih yakin dan mahir lagi. Kagum dengan Amy jugak sebab keupayaan beliau yang cepat berdikari itu.

Dulu Ajue risau kalau tak dapat duplicate kan leaders dari team Ajue. Tapi hari ni Ajue merasa bangga dengan pencapaian team. Alhamdullilah beberapa leaders sedang meningkat naik dan kian aktif dengan group masing masing.

Business ni senang saja sebenarnya. Just duplicate apa leader kita buat. Cepat atau lambat bukan ukuran. Janji kita buat.

Habis expo Ajue sempat bawak Amy dinner kat fav restoren Ajue iaitu Dome. Salmon grill kat situ memang superbb.

Dont worry Sofia. Ajue hutang satu dinner kay. Nanti free free  kita pergi kay. Kat Shah Alam pon ok.

Okiesss. Harap sangat dapat bawak produk Garam Buluh ni ke antarabangsa.

Kepada yang ingin tahu lebih lanjut boleh contact Ajue kay.

013 226 0082
ajuerashid@gmail.com

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *