We love to travel….

Alhamdullilah lagi satu bisness trip Ajue dah qualified. Dalam Hai O ada 3 kali FREE trip setahun. Ajue join premium beautiful bisness ni of last year dan ketiga tiga trip Ajue qualified.
Dulu masa qualified pergi Vietnam, memang syok habis. Usaha makin diteruskan, ilmu sentiasa diupgradekan maka income pon Alhamdullilah sentiasa murah rezeki dengan Hai O ni.

Senang jer prinsip hidup Ajue, inilah yang selalu Ajue amalkan.

 

 

Dan lepas Vietnam, trip ke Guangzhou pulak. Memang banyak dugaan yang ditempuhi, tapi hati ini tak putus berdoa pada Allah berilah kekuatan untuk hadapi semuanya. Dan, sentiasa rujuk pada mentor Ajue dalam apa jua hal sekalipon. Sebab kalau kita nak berjaya, kita sentiasa kena rapatkan diri dengan pemimpin. Mereka dah lalui apa yang kita sedang lalui. Kata kata nasihat serta bimbingan CDM Hanis sentiasa Ajue pegang dan ikut.

Formula kejayaan seterusnya sentiasa tersemat di minda Ajue.

Yup, lakukan perubahan dalam diri kita agar kita mampu untuk pergi lagi jauh. Dan sekiraya ada suara suara sumbang, buang jauh jauh , usah pedulikan semua tu. yang penting kita tahu apa yang kita lakukan.

Orait, last trip untuk 2012 ialah ke London dan Paris. CDM Hanis cakap, trip nih adalah jambatan untuk mencapai CDM pada 2013. So Ajue memang tanam azam yang mendalam no matter what Ajue mesti qualified trip nih. Dan Alhamdulilah, Ajue berjaya.

Sentiasa muhasabah diri dan tawakal kepada Allah dalam apa jua yang kita lakukan. InsyaAllah, Dia sentiasa bersama sama dengan kita.

 

Company Ajuerashid Entreprise pon ada buat trip London Paris. Masa buat tu asyik teringat trip Hai O. Itu jugak yang menjadi kekuatan diri Ajue untuk melayakkan diri trip kali nih.

Dan….. Yang lebih utama kenapa Ajue qualified trip ialah tak lain dan tak bukan kerana semua bisness partner Ajue. Kami sama sama mengejar impian untuk merubah kehidupan. Next entry Ajue nak perkenalkan new agent dalam network Beautiful Galaxy nih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *