Vietnam Trip Day Four

Orait, sambung terus lah update blog malam nih. Alang-alang dah melekat kat depan Netbook ni kan.

Day four merupakan hari terakhir kami di Vietnam. Pagi tu sebelom check out, lepas breakfast kami menghabiskan sisa sisa duit Dong kat pasar Ben Thant. Actually dah tak de apa nak beli pon tapi sempat jugak sambar beg hiking untuk kali kedua.. hehe

Lepas tu, lepak kat warong bangku kecil tepi jalan sambil minum air klapak… bestttt nyaman rasa, hilang dahaga.

Pastu, balik hotel check out dan terus ke airport. Gelombang merah sekali lagi melanda airport Vietnam hari tu.. hehe

Kami tiba di KLIA pada jam 5++ petang dengan perasaan yang cukup gembira, syukur dan semangat yang membara untuk meneruskan perjuangan kami.

Sekian…..

Kepada pembaca blog Ajue, jika anda ingikan perubahan dalam hidup demi untuk meningkatkan ekonomi keluarga, disamping memberi kesedaran kepada kaum wanita tentang kesihatan diri yang mengancam nyawa yang menjadi pembunuh utama wanita, boleh la email Ajue untuk keterangan lanjut. Ajue sekarang buat business ni secara full time dan sedia untuk membantu semua rakan kongsi semua. Thanks!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *