Uji Fly Dubai

Assalamualaikum readers Ajuerashid   Lama sungguh tak ber blog… sebabnya.. nantilah citer dalam next entry yer. Ni nak update pasal adik ipar Ajue yang fly ke Dubai bulan lepas. Actually Ajue dapat tahu masa Hari Raya Aidilfitri lepas lagi, tapi masa tu tak confirm apa apa pon. then tak sampai 2 bulan kut sedar sedar dah nak fly. Uji ke sana ikut husband dia yang kena relocate post at Dubai under same company. Pakej memang berbaloi sangat siap sponsor ketiga tiga anak semua. Rumah dan transport pon dapat. Alhamdullilah rezeki diorang. Nanti kalau nak vacation ke Dubai senang lah sebab dah ada port nak stay kan, hehehe. Tengah usha Dubai Marathon nih. Dengar kata January tahun depan. So, sebelum fly, kami semat buat doa selamat untuk Uji sekeluarga. Siap import pelajar IQKL jadi imam solat hajat lagi. Terima kasih Neymar. Malam tu, last packing sebab esok dah nak fly. Punyalah banyak barang sampai excess baggage. So, kena tinggalkan 2 kotak dulu, nanti bila2 boleh ambil sebab Man akan balik semula untuk settlekan few things lagi. Okay lah , jom layan gambar di hari kejadian..   IMG-20150814-WA0010

IMG-20150814-WA0001 IMG-20150814-WA0006

IMG-20150814-WA0014

IMG-20150814-WA0046

IMG-20150814-WA0049

IMG-20150814-WA0056

IMG-20150814-WA0058

IMG-20150814-WA0060

IMG-20150814-WA0065

IMG-20150814-WA0066

IMG-20150814-WA0067

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *