Monthly winner. This time for OCTOBER!

Gagaggagaga siapakah yang bertuah kali ini???? last month penutup pakej london paris jatuh kepada UMMU. Kali nih siapakah gerangan nyer yer…

Ok, untuk yang baru baca blog Ajue, dan nak tahu apa benda pulak yang pemenang nih. Well, special treatment untuk group Ajue, ialah setiap bulan Ajue akan bagi voucher percuma 2 hari 1 malam kepada mana mana rakan kongsi yang meet target yang telah ditetapkan setiap bulan. Ajue baru jer buat tahun nih, untuk bagi reward atas hasil usaha keras rakan kongsi bulan tersebut. Dan jugak untuk memberi semangat serta motivasi kepada rakan kongsi yang lain untuk buat yang terbaik jugak.

Actually Ajue ada banyak voucher nih, sebab Ajue member palace vacation club dan mines wellness reso hotel. So, dalam setahun ada 15 malam FREE. So, daripada Aue tak guna, yer la takkan laaa nak tido hotel setiap bulan kan. So daripada membazir baik bagi kat rakan kongsi, betul tak??? Tapi mesti dari group Ajue sajer yer.. Hehehehe

So… Bulan lepas agak agak saper yer?????

Jeng jeng jeng…

Suspen nih…

Laaa takkan tak leh teka kut…

Yeszaaaaazaa….. Jatuh kepada FERRIE!!!!!!

Tahniah Ferrie. Nanti boleh bawak family cuti cuti yer. Then,tugas anda ialah sila pilih location kat bawah nih…. Cepatssssss nak kena redeem masa masa 6 bulan sajer tau!!!!

Bisness appointments , Penang

Kali ni Ajue ke Penang pulak atas tujuan bisnes Premium Beautiful Ajue dan untuk membantu rakan kongsi mengembangkan networknya di sana. Bawak semua anak anak since hari Isnin cuti Nuzul Quran kat Selangor kan. Kami stay kat Vistana Hotel. Actually Ajue tak perlu nak bayar pon sebab hotel ni under vacation club yang Ajue join tu, apa lagi kalau bukan Palace Vacation Club.

20120805-015043.jpg

Maybe next time boleh datang sini lagi atas company Ajue pulak, Ajuerashid Enterprise.

Kebetulan bulan puasa ni kan, buffet ramadhan dia murah… Berbaloi sangat.

20120805-013603.jpg

Pastu lepas sharing kami pergi Quensbay Seaside makan makan kat situ. Besttt. Laksa Penang Ori lagi!

20120805-013805.jpg

20120805-014751.jpg

Sahur time. Breakfast yang diganti dengan sahur dari seawal 4 pagi sampai 5.30 pagi. Ajue paksa rela kan anak Ajue bangun temankan Ajue bersahur.. Hehehehe

20120805-055156.jpg

Ok time to check out… Mission accomplished! Sangat puashati dengan trip kali ni. InsyaAllah lepas nih akan kerap berkampung di Vistana! Ameennnn

Ya Allah permudahkanlah perjalanan pulang kami.

20120805-123903.jpg