Glam night out and pyjama party

Salam Korea lagi,

Kalau trip ke Guangzhou lepas Ajue sempat sekali jer night out dengan glampreneurs yang lain. Iaitu dengan CDM Adibah, DDM Dr Hasbi, Photographers Hafiz dan KK keluar cari food. Kami nak makan mi tarik. Hehehe sungguh nostalgia malam tu. Boleh baca entry lepas kalau nak tahu hahahaha

So, trip Korea kali ni setiap malam kami keluar. Saja nak rasa kehidupan orang orang Korea waktu malam. Kami ditemenai oleh CDM Hanis lagi. Bestttt sangat dapat rapatkan diri dengan pemimpin. Banyak kata kata nasihat, motivasi, tips serta perkongsian pengalaman pahit manis, yang beliau telah lalui selama ini. Semua tu Ajue akan jadikan pegangan serta pedoman dan penguat semangat untuk terus mengharungi perjalanan yang masih panjang ini. InsyaAllah.

Ada satu malam tu kami nak kena habiskan makanan yang kami bawak ke Korea. So, ada lah idea datang buat pyjama party. Lawak laaaa . Sampaikan CDM Hanis sendiri pon join sekali pakai pyjama hotel hahahhaa

Makan maggie sebab nak habiskan stock. Syokkkk giler. Sungguh tak dapat dilupakan. Terus azam dan semangat makin membuak buak nak bawak seramai mungkin business partners ke Gold Coast nanti. Dengar kata trip nanti bukan February tahun depan. Tak sabarrrrrr rasanya.

Orait, apa apa pon jom lihat lah kami enjoy setiap malam. Nak join kami tak nanti kat Gold Coast???? Boleh contact Ajue kay. Ajue boleh tunjuk jalan macamana nak qualify Gold Coast.  PM Ajue kay. 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image