KUL-Hanoi-London-Paris-KUL

Salam all,

Hari ditunggu telah tiba. Kejap lagi Ajue akan berangkat ke KLIA bersama sama dengan biznes partners under group Hanis Haizi ke London dan Paris. Actually ada 3 hari penerbangan.

Semalam satu flight dah berlepas di bawah stokis Batu Caves. Hari ni satu flight lagi under group Hanis sahaja. Dan esok ialah balance semua usahawan Hai O seluruh Malaysia untuk last flight.

Untuk pengetahuan, group Hanis adalah sumbangan terbesar dalam pakej perlancongan kali ni. Hebat kannnnnnnn!!!!!!! Bangga sangat sangat berada dibawah pimpinan beliau.

So, Untuk yang nak tahu camaner nak pergi melancong FREE ni, boleh lah contact semua biznes partners Ajue disekitar anda yer. Mereka akan bantu anda semua untuk merubah diri kearah yang lebih positif, meningkatkan ekonomi keluarga serta menikmati kehidupan yang lebih bermakna disamping keluarga.

Sambil sambil tu jenguk la blog Ajue nih, atau facebook Ajue untuk updates terkini semasa kami semua di London dan Paris nanti.. Hehe

Contact biznes partners Ajue kay,

Utara
Shima 019 444 4487
Norrusamin 012 461 0445
Linda 013 453 8921

Klang Valley
Shahrilnizam 013 299 9021
Amy – 012 648 8235
Jieha – 013 232 5655
Izhar – 017 333 7037
Sofea – 019 295 8784
Yatt – 013 403 6047
Farouk 016 860 1310
Ummu 012 590 0573
Hizrian 013 512 4121
Aisyah 017 265 9007
Juliya 014 334 5984
Maria 019 330 4615

Selatan
Hanis Izzati 010 408 2881
Farouk – 016 860 1310
Intan 013 596 9832

Pantai Timur
Dr. Nik – 012 951 0280
Nurul 012 988 9521
Shikin 017 489 9690
Acab – 017 705 9594
Ferrie – 019 904 1745
Najmi 013 426 5752

Doha, Qatar
Farhan 00 974 6672 1895

Orait, semoga kita sama sama dapat mengejar impian kita serta lakukan yang terbaik untuk diri kita serta keluarga kita dan jugak kawan kawan kita.

myimage.jpeg

 

myimage.jpeg

myimage.jpeg
myimage.jpeg
myimage.jpeg
myimage.jpeg
myimage.jpeg
myimage.jpeg
myimage.jpeg