Shanghai-on-the-way. Negeri Sembilan dan Kulai

Semalam Ajue berkesempatan turun ke Rembau dan Kulai untuk bantu biz partner Ajue dalam biz nih.

Mula mula gi Rembau, breakfast dengan Hanis Izzati kat secret recipe sana. Ajar dia buat apa yang patut dalam biz nih. Mudahkan, keje kita just duplicate jer apa yangleader ajar. Dulu Ajue pon macam dia jugak. Leader Ajue, CDM Hanis ajar buat perkara perkara penting sebagai asas dalam biznes nih. Now turn Ajue pulak turunkan ilmu kepada rakan kongsi.

So, jangan bagi alasan tak tahu sebab semuanya akan ditunjuk ajar. Kita just ikut jer..

Lepas tu terus ke Kulai jumpa Intan pulak. Coaching serta setting untuk projek Shanghai ni. Intan bawak kawan kawan dia untuk dengar biznes plan sekali. Tak salah kan share benda yang baik.

Memang inilah budaya yang diajar dalam GreenLeadersGroup di bawah pimpinan Hanis Haizi. Tangan kanan terima bonus,tangan kiri pikul tanggungjawab.

Pengalaman Ajue dalam biznes ni, kalau nak jadi leader,kita kena siapkan diri dulu bimbing biznes partner kita serta bertanggungjawab terhadap rakan kongsi. Barulah mudah laluan kita nak naik jadi leader. Kalau selamanya mengharapkan leader buat semua benda atau serah bulat bulat kat leader susahlah sikit nak naik.

Orait. Sampai sini dulu, jumpa lagi next entry.

~ Ajue

Shanghai is officially ON

Orait, ramai yang dah tahu kan, pakej Shanghai dalam bisnes Hai O ni dah officially ON. So,mudah sesangat kalau nak qualified trip nih. Nak tahu? Inbox Ajue yer, kita ngopi ker ngeteh ker sambil sembang camaner nak pergi Shanghai secara FREE selama 5 hari 3 malam.

Dan jumaat lepas masa kelas kat GLAM,setiap leader dari semua leg Ajue dalam Beautiful Galaxy Team Telah datang untuk ambil ilmu dan bakal dicurahkan kepada rakan kongsi masing masing. Tahniah dan syabas Ajue ucapkan kerana komited dengan keperluan bisnes masing masing.

Lepas kelas GLAM, kami adakan O Group pulak kat Old Timer Kopitian untuk setting statergy bagi leg masing masing nak bawak seramai mungkin rakan kongsi.

Ni muka Ajue exited nak gi kelas nak timba ilmu bagi group Ajue.

Sebelum masuk kelas Ajue dinner dulu dengan hubby. This time dapat gak dia pergi kelas setelah sekian lama duduk rumah jaga anak sebab kami takde maid. Sektang pinjam maid lama Ajue untuk seketika setelah urusan maid baru selesai.

Ajue sanggup ke Medan hari Rabu lepas untuk ambik Ida, maid lama Ajue yang dah 6 tahun keje dengan Ajue dulu. Alhamdullilah Ida setuju nak datang sementara urusan maid baru settle nanti.

So saper nak ikut Ajue gi Shanghai FREE? Jom kita ngeteh sambil sambil boleh Ajue tunjukkan camaner nak qualify.