Tahniah SSM in November

Bulan lepas Penuh kepuasan kerana dapat bantu rakan kongsi Ajue mencapai target yang dirancangkan.

Sebenarnya, semangat satu team serta kerjasama yang diberikan yang membuatkan impian terlaksana. Ajue amat kagum dengan kegigihan bisnes partner Ajue nih. Begitu cekal dan tabah dalam menghadapi segala cabaran dalam bisnes. Mereka nekad untuk capai SSM dalam bulan November jugak sementara sekolah belum bukak lagi. Peluang cuti sekolah digunakan sebaiknya untuk menimba ilmu bisnes dengan sebaik dan sedalam mungkin.
Akhirnya segala usaha terbalas. Syabas Ajue ucapkan. Dan juga tahniah kepada dua anak muda yang cekal ini. Semoga menjadi contoh kepada team kita semuanya, Beautiful Galaxy Team

Tahniah Snr Sales Manager Ashraf dan jugak Snr Sales Manager Farouk!

My next Diamond to be

Lets fight untuk bulan nih pulak yer. And…. This is for both of you. Please choose your preferred hotel below. Ni adalah reward from me, from Ajuerashid Enterprise.

Bisness appointments , Penang

Kali ni Ajue ke Penang pulak atas tujuan bisnes Premium Beautiful Ajue dan untuk membantu rakan kongsi mengembangkan networknya di sana. Bawak semua anak anak since hari Isnin cuti Nuzul Quran kat Selangor kan. Kami stay kat Vistana Hotel. Actually Ajue tak perlu nak bayar pon sebab hotel ni under vacation club yang Ajue join tu, apa lagi kalau bukan Palace Vacation Club.

20120805-015043.jpg

Maybe next time boleh datang sini lagi atas company Ajue pulak, Ajuerashid Enterprise.

Kebetulan bulan puasa ni kan, buffet ramadhan dia murah… Berbaloi sangat.

20120805-013603.jpg

Pastu lepas sharing kami pergi Quensbay Seaside makan makan kat situ. Besttt. Laksa Penang Ori lagi!

20120805-013805.jpg

20120805-014751.jpg

Sahur time. Breakfast yang diganti dengan sahur dari seawal 4 pagi sampai 5.30 pagi. Ajue paksa rela kan anak Ajue bangun temankan Ajue bersahur.. Hehehehe

20120805-055156.jpg

Ok time to check out… Mission accomplished! Sangat puashati dengan trip kali ni. InsyaAllah lepas nih akan kerap berkampung di Vistana! Ameennnn

Ya Allah permudahkanlah perjalanan pulang kami.

20120805-123903.jpg