Surprise birthday untuk Alang

Salam pagi 1 July.

Sedar tak sedar dah masuk Julai tahun 2013. Cepatnya masa  berlalu. Di manakah kita. Apakah tercapai separuh impian yang kita telah tanamkan sejak awal tahun lalu. Hanya kita saja yang boleh menjawabnya.

Tapi belum terlambat untuk kita sebenarnya. Hanya perlu muhasabah diri menilai sendiri dimana kesilapan kita serta memperbaiki nya untuk separuh masa kedua nanti. InsyaAllah.

Okay, just nak share gambar gambar yang Ajue ambil masa majlis makan makan terkejut sempena harijadi seorang makcik Ajue kat Shah Alam. Actualy kami tak merancang pon. Semua berlaku secara spontan jer. Itu pon disebabkan terbaca status sepupu Ajue yang wish happy birthday dalam wall Facebook dia. Begitulah hebatnha kuasa Social Media Marketing kan. Berita yang baik seperti ini sempat kami manfaatkan dalam masa tak sampai sejam pon.

So semua yang terlibat bawak food masing masing, terus terjadinya instant majlis makan makan. Jom.. tengok gambar.

Tapi sebelum tu thank you kepada yang menjayakan majlis ni. Abang Yong , Lynn, Ya, Kak Long, Kinah, Meck, Ipang, Mike dan jugak anak anak Ajue sekali.

Happy birthday Alang! Semoga panjang umur dan murah rezeki .Terima kasih kerana menjadi mak kami disini. Maklumlah mak kami semua jauh di Terengganu. Apa apa hal rumah Alang ah tempat kami datang berkumpul.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *