Solution Provider

Apa tu Solution Provider. Kalau masa kerja IT dulu selalu dengar terms ni. Means kami as vendor sentiasa menyediakan penyelesaian kepada clients untuk memenuhi kehendak bisness mereka menggunakan teknologi IT.

Ajue pernah kerja sebagai solution provider Sistem Maklumat Pelajar untuk IPT (institut pengajian tinggi) selama 5 tahun masa mula mula bekerja dulu. Company Ajue akan sediakan software dan kami akan share dengan IPT kehebatan software tersebut. Dan, hasilnya meningkatkan serta memudahkan proses pendaftaran pelajar baru sampailah ke memasukkan markah exam pelajar ke dalam database.

Lepas tu, bertukar pulak kepada industri telco. 4 tahun kat situ pon sama tugas yang dipikul. Yang bezanya ialah clients yang takde satu pon kat Malaysia sebab company pon based kat German kan, so clients mostly europe dan latin amerika.

Sekarang sejak buat bisness sendiri, scope kerja tetap sama, as a Solution Provider tapi scope yang berbeza. Clients terdiri dari pelbagai lapisan masyaralat. Tak kira yang muda mahupon yang dah berumur. Sesiapa sahaja boleh jadi clients Ajue. Kami dalam network yang sama akan berkongsi pelan perniagaan serta membuka minda untuk merubah kehidupan daripada yang selesa kepada lebih selesa.

Nak tahu lebih lanjut cara untuk dapatkan bonus pertama sebnayak RM6500? Boleh lah contact Ajue yer..

HP 0132260082
Email ajue3375@yahoo.com

Ajue sekarang berada di Utara semenanjung iaitu Perlis untuk berkongsi penyelesaian ini. Sesiapa yang berminat boleh lah contact yer.

Lepas nih, Ajue akan ke Kelantan pulak sampai hari Khamis. C U there!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *