Short trip to Singapore

Short trip, means day trip for me. Huhuhu, this time dah 3 kali masuk Singapore day trip. First tu pergi ambik my boss punya server laptop tertinggal masa nak roadshow kat Bangalore. Then cuti sekolah last year bawak anak anak pergi Universal Studio. Kami stay kat JB tapi masuk Singapore satu hari jer pergi main main kat USS. And, hari ni pulak sebab nak pergi ambik train ticket order kat internet. Actually ada option nak send by mail tapi Ajue prefer pergi sendiri ambik sebab takut lost ker apa apa ker nanti no guarantee ticket tu selamat sampai kat tangan kan.
Train ticket ni actually untuk Summer Trip company Ajue. Train dari Zurich ke Milan untuk 6 orang dan jugak TGV train dari Milan ke Paris untuk seorang.

Sampai Singapore seawal jam 7 pagi, ingatkan boleh cepat cepat settlekan kerja then boleh cuci mata kejap kat Vivo City, tapi information desk sini cakap, kalau naik taxi into city centre they will charge peak hour sebab memang sekarang peak hour pon. Even naik MRT pon sesak dengan orang nak masuk kerja. Since Ajue takde nak rushing kemana, so lepak la dulu kat Starbucks terminal 1 ni sementara nak tunggu pukol 10 nanti.
Apa nak buat yer kat sini, update blog la kejap, then boleh prepare bahan bahan untuk personal touch all my bisness partner starting esok untuk next month punya plan and target nak capai.

20120529-074620.jpg

2 thoughts on “Short trip to Singapore

  1. musz dulu semua print out je…. ada 1 je yang musz amik kat St Pancras STation, sebab beli guna mobile (iPad), tapi bila check kat desktop tak boleh print.. mengelabah jugak time tu, SInce husband memang ada kat brussels, mintak tlg dia tanya kat gare du midi counter, dia org ckp boleh collect kat london.. settle semua..
    seronok pulak bila ingat balik..

    • masa book kat internet dia tak bagi print. dia boleh email tapi risau lak kalau hilang. so better pergi amik sendiri. jumaat ni dah nk pergi… huuhuhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *