Sharing is caring

Salam all,

Hows Life? Dah tak lama lagi nak mengakhiri bulan Oktober kan. Camaner impian dan cita cita yang kita tanamkan sejak awal tahun dulu. Hanya kita saja yang boleh menjawabnya.

Ok, kali ni Ajue nak berkongsi pengalaman menggunakan beberapa produk.

Yang pertama ni, Ajue dapat dari kawan Ajue kat JB, iaitu Emy Osman. Beliau memperkenalkan pada Ajue Skincerity ni. Masa tu belum pergi Korea lagi. So Ajue cakap nak cuba dulu nanti balik Korea baru bagi feedback.

So, untuk produk ni Ajue bagi 8/10 gethu. Sebabnya Ajue memang sukaaaa sangat guna dia. Dua minggu memang betul betul berkesan. Cuma roll on saja dan esok pagi just guna pencuci muka unyuk tanggalkan mask tu. Kulit muka lagi anjal dan kedut pon berkurang.

Yang kurang suka pasal produk ni ialah bau dia.. Ajue tak tahan sangat.

image

Ok, yang kedua pulak nak share pasal phone baru Ajue. Welcome Note 3 into family!!!!

Sebelum ni Ajue pakai Note 1. Rasanya dah lebih 3 tahun Ajue pakai. Masa tu Ajue masih bekerja lagi kat Orga. Sayang nya phone Note 1 ni asyik hang jer. Then dah dua kali hantar servis. Habis semua data hilang.

So, bila Note 3 keluar, Ajue terus ke Celcom Blue Cube untuk merisik khabar dulu. Sampai kat sana, staff kat situ cakap Ajue dah jadi loyal customer so diorang boleh bagi special price kat Ajue.

Harga asal phone RM2300++ tapi kalau ambik dengan data plan boleh reduce sampai RM1500++, tapi bila tambah advance payment jadi RM2k lebih jugak kan.

Untuk loyal customer , celcom bagi RM1438 tanpa advance booking. So, just RM1400k ++ jer la kan. Untung kannn. So, sekarang guna Note 3 laju jerr surf. Ini amat oenting bagi Ajue sebab medium utama business ni ialah melalui Social Media Marketing. So, gadget seperti smartphone ni penting.

image

image

Ok , last produk yang Ajue nak share ialah shawl baru ni.

Of course la dari kawan Ajue yang juga pemilik restoren RSMY yang terkenal dengan cheese naan tu.

Thanks Datin Ida. Memang sedap pakai shawl ni. Senang nak bentuk, tak perlu iron bagai. Sangat sesuai kalau bawak pergi travel jauh jauh.

Yang Ajue pakai ni warna hijau kan. Actually Ajue ambik 3 helai. Merah, Hijau dan Purple.

Ajue sangat sangat galakkan semua orang mencuba sendiri shawl ni. Kompem akan beli lagi bila dah sekali cuba.

image

Orait… setakat ini dulu sharing Ajue untuk semua. Next entry kita jumpa lagi.. tungguuuuu untuk updates yang lebih menatik kay.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *