Shanghai-on-the-way. Kelantan trip

Semalam trip ke selatan. Hari ni sambung ke pantai timur pulak.
Sebelum tu ada few things nak kena settle. Yer la nak tinggal rumah 2-3 hari ni kan. Nasib baik ada Ida. Semoga Allah merahmati perjalanan ini serta anak anak sentiasa di bawah peliharaanNya.

Mula mula setlekan urusan corset premium beautiful rakan kongsi baru, Linda.

Lepas tu gi Giant jap beli stock makanan untuk Adlan sebab baru nih Ajue terlupa nak beli.

Then flight ke KB kol 3 petang. Seperti biasa lah, macam bulan bulan sebelum nih, datang KB untuk bantu rakan kongsi Ferrie dan Dr.Nik.

Fav place of coz secret recipe. Kali nih Ajue try spageti seafood dia.. Bessttttt giler!

Esoknya naik bas balik kampung halaman kat Terengganu. Kebetulan adik Ajue dari Doha ada kat kampung. Nak bawak mak balik KL atas urusan family. Kat Terengganu kakak Ajue bawak gi makan kat Kuala Ibai Golf Resort. Makan crabmeat soup

Makan chicken wing..

Dan makan cucur udang..

Minum pulak..

Seronok sesekali dapat berkumpul macam ni. Kalau tak kerana bisnes yang fulltime nih, maybe Ajue susah sikit nak luangkan masa dengan family kan. Alhamdullilah. Syukur kepada Allah kerana dipertemukan dengan bisnes nih. Dan yang paling penting Ajue sentiasa ada guidance dan tunjuk ajar dari mentor Ajue iaitu CDM Hanis Haizi.

So kepada sesiapa yang nak kan freedom time macam Ajue, jom inbox Ajue. Ajue alan tunjukkan caranya . Its our own biznes and kita buat sama sama dengan cara kita serta masa kita tersendiri. Sebab ianya 100% Online !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *