Shanghai is officially ON

Orait, ramai yang dah tahu kan, pakej Shanghai dalam bisnes Hai O ni dah officially ON. So,mudah sesangat kalau nak qualified trip nih. Nak tahu? Inbox Ajue yer, kita ngopi ker ngeteh ker sambil sembang camaner nak pergi Shanghai secara FREE selama 5 hari 3 malam.

Dan jumaat lepas masa kelas kat GLAM,setiap leader dari semua leg Ajue dalam Beautiful Galaxy Team Telah datang untuk ambil ilmu dan bakal dicurahkan kepada rakan kongsi masing masing. Tahniah dan syabas Ajue ucapkan kerana komited dengan keperluan bisnes masing masing.

Lepas kelas GLAM, kami adakan O Group pulak kat Old Timer Kopitian untuk setting statergy bagi leg masing masing nak bawak seramai mungkin rakan kongsi.

Ni muka Ajue exited nak gi kelas nak timba ilmu bagi group Ajue.

Sebelum masuk kelas Ajue dinner dulu dengan hubby. This time dapat gak dia pergi kelas setelah sekian lama duduk rumah jaga anak sebab kami takde maid. Sektang pinjam maid lama Ajue untuk seketika setelah urusan maid baru selesai.

Ajue sanggup ke Medan hari Rabu lepas untuk ambik Ida, maid lama Ajue yang dah 6 tahun keje dengan Ajue dulu. Alhamdullilah Ida setuju nak datang sementara urusan maid baru settle nanti.

So saper nak ikut Ajue gi Shanghai FREE? Jom kita ngeteh sambil sambil boleh Ajue tunjukkan camaner nak qualify.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *