Setup Day for WIFKL event

Salam semua,

Kami GLAM dijemput untuk membuka satu booth sempena WIFKL 2013 di KL Convention Centre dari 12 hingga 14 November 2013.

So, team Ajue bergabung dengan team Kak Ween sebab memerlukan ramai komitment untuk event yang besar ini.

Ajue dan DDM Kak Ween ditugaskan menjadi Project Manager untuk event ini. Semua ini atas dasar kepercaayaan yang mentor kami CDM Hanis Haizi berikan kepada kami.

Actually kami sebenarnya teramatlah sibuk masa closing Gold Coast last month. Pastu Ajue pulak dengan Glam Dinner nyer xebagai AJK makanan. Sampai tak terpandang langsung preparation untuk event ni. Tapi kami sangat sangat terharu dengan kerjasama yang diberikan oleh Hai O marketing kepada kami. Mereka sangat sengat membantu. Yer la, ni kira pertama kali kami bukak booth international kan. Banyak benda kami tak tahu. Thank you JYan!!!!!

Bermula dari paperwork, booth rental, goodies bag serta semua lah, JYan telah guide kami apa kena buat itu ini. Semangat beliau jugak yang membuat kan kami terus bersemangat untuk event kali ni.

So, ni gambar gambar sekitar hari pemasangan booth. Bermula dari HQ lagi sampailah ke lokasi event. Yang bestnyer, driver lori sesat. Haha. Nasib baik DDM Kak Ween cepat cepat guide dia balik.

Ajue pulak since most of my team tak dapat join, Ajue angkut anak anak sekali untuk bantu setup booth serta angkat barang. Yerla. Dah cuti sekolah kan. Daripada duduk rumah tak buat apa, jom ikut Ajue.

Lepas tu upah dinner besttt tomyam serta lamb chop. Janji happy, gethu!!

Okiessss, jom kita layan gambar pulak kay.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *