Setting Effision with Galaxy Leaders

Salam semua..

Gold Coast telah pon berakhir. Tapi tak semestinya kita boleh tidur sekejap sementara untuk menantikan next pakej, betul tak.

Segala kekurangan diri serta team perlu diperbaiki. Muhasabah diri sejenak sangat perlu dan penting dalam kita mengharungi perjalanan seterusnya yang lagi mencabar.

Oleh itu, alang alang ada event Hai O iaitu MUT21 dan jugak event GLam iaitu Glam Dinner minggu ni, Ajue mengambil kepurusan untuk membuat sesi mini GLOW bersama semua leaders Ajue dalam Galaxy.

Ada yang tidak dapat datang jugak atas sebab sebab kesihatan serta berada nun jauh di luar negara seperti Qatar dan Brunei. Namun mereka tetap mendapat perhatian daripada Ajue.

Yer lah, bukan senang nak menjadi leader yang hebat. Banyak yang perlu dipelajari serta diperbaiki. Begitu juga dengan matlamat serta arah tuju business ni jugak, kena ada tetapan untuk dicapai.

GLOW session ni dipecahkan kepada dua bahagian. Satunya bertempat di Shah Alam, kat restoren Austin Chase. Dan satu lagi di Marriot Hotel Putrajaya.

Ajue terpaksa pecah kepada dua mengikut komitmen semua leaders serta kesenangan mereka juga.

Okay leaders, lets move to the next phase kay. Lets do this business together. InsyaAllah kejayaan mengiringi kita semua nanti. Percayalah.

Tahniah kepada semua yang menghadirkan diri. Setiap pengorbanan Pasti ada ganjarannya. Kita hanya berusaha kay. Selebihnya kita berserah kepada yang Maha Esa.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *